Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au întors de urgență din vacanță. Iată ce s-a întâmplat

Gabriela Prisăcariu se află pe ultima sută de metri cu sarcina, astfel că în curând, ea își va ține bebelușul în brațe. Ea și Dani Oțil au pregătit deja camera micuțului lor și sunt din ce în ce mai emoționați pe măsură se apropie marele eveniment.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt două persoane extrem de active și dornice de experiențe inedite. Cu toate acestea, în ultima perioadă cei doi au preferat să-și petreacă timpul aproape de casă sau evadeze câteva zile la aer curat.

Din nefericire, vacanța lor la munte s-a scurtat din cauza unui eveniment care i-a determinat să se întoarcă rapid în București. Gabriela Prisăcariu Oțil le-a povestit urmăritorilor săi ce s-a întâmplat.

„A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte, pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea, întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă', a mărturisit Gabriela Prisăcariu.

Se pare că Dani Oțil a început să-și cunoască pruncul înainte de a se naște, deoarece odată ajunși într-un cadru de vis, prima noapte a fost extrem de obositoare. Micuțul a fost foarte agitat și părea că nu are stare în burtică, însă viitoarea mămică a sperat că se va liniști.

Din nefericire, băiețelul nu a vrut să-i dea pace mamei lui nici următoarea seara, motiv pentru care au hotărât să se întoarcă în București, gândindu-se că agitația din pântece va lua sfârșit.

„Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva. M-am trezit la ora 4 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară, la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm', a mai povestit frumoasa soție a lui Dani Oțil.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete