Gabriela Prisăcariu, meserie de bază bănoasă. Ce studii are soția lui Dani Oțil?

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai mediatizate persoane publice de la noi din țară. Imediat după confirmarea relației cu Dani Oțil, aceasta a intrat în vizorul presei. De asemenea, viitoare mămică este extrem de activă pe rețelele de socializare și ori de câte ori are ocazie le răspunde fanilor săi la întrebările pe care aceștia i le adresează.

Pe Gabriela Prisăcariu am putut să o admirăm de nenumărate ori la defilările rubricii de modă din cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani'. Aceasta are un trup de zeiță, perfect pentru a etala frumoasele creații ale designerilor renumiți. Dincolo de această activitate, soția lui Dami Oțil le-a dezvăluit internauților care este, de fapt, meseria ei și ce cale a ales după terminarea liceului.

Frumoasa soție a matinalului de la Antena 1 se poate considera o femeie împlinită, cu o familie ce se va mări în curând, dar și cu o carieră de succes. Deși noi toți o cunoaștem ca fiind model, ea a absolvit o facultate la care nu ne-am fi gândit.

Într-o sesiune de întrebări puse de urmăritorii ei de pe Instagram s-a strecurat și o curiozitate legată de studiile Gabrielei. Aceasta nu a ezitat să răspundă și i-a spus acestuia că de profesie este model și că a absolvit Facultatea de Drept „Titu Maiorescu' din Capitală.

„Facultatea de Drept „Titu Maiorescu'. Acum sunt model (în concediu)', a răspuns soția lui Dani Oțil.

Acest lucru nu a fost singura curiozitate satisfăcută de Gabriela Prisăcariu. Aceasta a povestit și cum și unde s-a văzut prima oară cu actualul ei soț. Coincidență a sorții sau nu, prima oară când l-a întâlnit pe Dani Oțil, ea purta o rochie de mireasă. Acum cei doi s-au căsătorit și în curând va aduce pe lume un băiețel.

„În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea', a scris viitoarea mămică pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete