Gabriela Cristea și Tavi Clonda, gest incredibil pentru nevoiași

Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Mulți dintre noi simțim nevoia ca periodic să reîmprospătăm garderoba. Cumpărăm haine noi sau doar facem curățenie printre cele vechi, important este ce facem cu ele. De cele mai multe ori, alegem să le donăm dacă sunt în stare bună.

Același lucru au făcut și Gabriela Cristea și Tavi Clonda, însă nu cu hainele lor, ci ale fetițelor. După cum bine știm, copiii cresc văzând cu ochii, iar hăinuțele cumpărate în exces ajung uneori nici să nu fie purtate și rămân mici.

În cadrul emisiunii 'Fetele lu Tavi by Gabriela Cristea', de la Antena Stars, fosta prezentatoare TV a arătat publicului ce face cu rochițele și bluzițele celor două fetițe. După ce au fost sortate cu atenție, Gabriela și Tavi s-au hotărât să le doneze celor nevoiași. Mai mult de atât, ei au mărturisit și unde vor face acest act de caritate.

„Le ducem la biserică și de acolo știu ei cum să le organizeze mai departe. Important e să ajungă la cine are cu adevărat nevoie și să se bucure de geacă călduroasă și de tot', a spus Gabriela Cristea în emisiune.

Acest lucru se întâmplă cel puțin de două ori pe sezon, deoarece Iris și Victoria primesc hăinuțe pe care nu apucă să le poarte și majoritatea dintre ele sunt în stare impecabilă sau chiar noi.

„Cam o dată la 2-3 luni fac pachete pentru că hainele lor rămân mici. Mai sunt hăinuțe pe care Iris le poartă de la Victoria, dar într-un final și acelea rămân mici și merg mai departe la alți copii care să se bucure de ele. Hainele sunt aproape noi. Victoria și Iris primesc des haine și jucării și ar fi păcat să le arunc. Nici nu m-am gândit vreo secundă să le arunc. (…) Am rochițe care sunt purtate o dată. Asta de la Crăciun nu-i mai vine, de exemplu. Nu le mai vin fetelor', a mai mărturisit vedeta.

Fiind camerele de filmat fix în momentul în care cei doi se ocupau de sortat, imaginile au fost făcute public, însă Gabriela Cristea a explicat că nu îi place să facă din acest gest o formă de promovare sau de laudă.

„Nu-mi place să fac lucrurile astea pe față, să le vadă toată lumea și să-mi fac poze și să le pun pe Instagram. S-a întâmplat că erau camerele aici și s-a filmat treaba asta', a explicat soția lui Tavi Clonda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete