Gabriela Cristea și fetița ei au fost externate din spital. Tavi Clonda și-a adus, astăzi, fetele acasă

Vezi pozele

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor de când au devenit părinți. Astăzi, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost externate din spital.

Cântărețul este foarte emoționat, pentru că abia a așteptat momentul în care fetele lui vor ajunge acasă. Zilele trecute, Tavi Clonda a făcut ultimele pregătiri înainte ca soția și fetița lui să ajungă acasă, scrie libertatea.ro. Ieri, artistul a spus că dacă totul merge bine, astăzi, pe 26 septembrie, Gabriela și fetița lui vor pleca din spital.

Gabriela Cristea și fetița ei au fost externate din spital

Gabriela Cristea a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă, sâmbătă, 23 septembrie. Tavi Clonda, soțul ei, a urmărit cu sufletul la gură, prin geam operația. La scurt timp, după intervenție, Tavi și-a strâns la piept bebelușa. Cântărețul a fost mai fericit ca niciodată și a stat mai tot timpul în spital, alături de fetele lui. A avut grijă să nu le lipsească nimic și i-a primit pe amicii care au dorit să le vadă fetița.

Gabriela Cristea a făcut primele declarații după ce a ieșit de la spital.

„Am avut nişte mici probleme… probleme, nu pot să le zic probleme. Recuperarea de după sarcină. Nu am niciun motiv să fiu tristă, am toate motivele să fiu fericită. Nu mi-am putut lua ochii de la ea, stăteam şi mă uitam ore în şir la ea. Nu se compară cu nimic momentul în care am ţinut-o pentru prima dată în braţe. Mă faceţi să plâng acum, încă sunt sub imperiul hormonilor. Bebe numărul 2 Doamne ajută. Toate doamnele când am plecat mi-au spus că mă aşteaptă peste doi ani', a spus Gabriela Cristea potrivit  Antena Stars.

La un moment dat, însă Tavi Clonda a fost nevoit să plece de la spital, deoarece trebuia să onoreze contractele încheiate cu ceva timp înainte să devină tată. După ce a cântat la un eveniment privat, Tavi a fugit acasă cât a putut de repede.

Gabriela Cristea a ales să nască la o clinică privată, aceeași unde, în ultimul timp, au născut și alte vedete. Ea a optat pentru pachetul VIP, de 3.000 de euro, în care a intrat și recoltatrea celulelor Stem.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu vor apela la ajutorul bonelor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda numără zile până când vor deveni părinți! Când va naște prezentatoarea?

Gabriela Cristea a luat proporții în luna a șaptea de sarcină! Cum arată prezentatoarea în costum de baie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete