Gabriela Cristea, pusă în dificultate de fetițele sale: „Îmi vine să abandonez toate proiectele pe care le am”

Gabriela Cristea simte că a ajuns la capătul puterilor din cauza neînțelegerilor pe care le are cu cele două fetițe, Victoria și Iris. Prezentatoarea a povestit prin ce a trecut la începutul săptămânii.

Luni dimineață, Gabriela Cristea a povestit prin ce situație neplăcută a trecut cu fetițele sale. Micuțele au început să plângă atunci când le-a dus la grădiniță, iar fiica cea mare își dorea să mănânce dulciuri încă de cum s-a trezit. Vedeta nu mai știe cum să gestioneze astfel de momente și a cerut ajutorul fanilor ei.

Prezentatoarea de la Antena Stars are un program foarte încărcat. Gabriela Cristea are o emisiune de prezentat, dar mai are și alte proiecte pe lângă show-ul de la Antena Stars.

„Neața, dragilor. Voiam să vă zic că sunt într-o stare mai specială. Pentru mine astăzi e Blue Monday. Deci m-am trezit de dimineață cu un chef de a mă culca la loc, ceva de speriat și voiam să vă întreb cum rezolvați voi problemele când vă simțiți extenuați, fără putere și parcă într-un impas. Cel mai mult mă derutează sau mă face să mă simt disconfortant când nu reușesc să mă înțeleg cu fetele. A fost o dimineață foarte grea la grădiniță, pentru că niciuna nu voia să rămână, iar eu aveam foarte multă treabă azi. Și ce faci? Ce faci când fiica cea mare plânge că ea nu vrea să rămână la prânz, că ea vrea ceva dulce de dimineață, de la prima oră? Cea mică, deși era în toane bune și voia să facă tot ce o rugam, se ia după cea mare. Și uite așa am ajuns să stau vreo 45 de minute și să aștept după ele la grădiniță, până când am reușit să plec.

„La momentul ăsta îmi vine să abandonez toate proiectele pe care le am'

Probabil că nici starea mea de spirit de acum nu este tocmai grozavă. Cum treceți voi peste momentele astea? Cum faceți față, pentru că nu există nimic care să mă întristeze mai tare decât momentele în care nu reușesc să mă înțeleg cu fetele. Sinceră să fiu, la momentul ăsta îmi vine să abandonez toate proiectele pe care le am, să mă duc acasă, să mă culc și să mă trezesc mâine, dar nu pot. Am multă treabă. Acum sunt în fața atelierului și nu-mi vine să intru', a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Instagram, potrivit WOWbiz.ro.

Tavi Clonda își ajută cât poate de mult soția, însă nici programul lui nu este unul foarte lejer. Prezentatoarea încearcă să facă față tuturor provocărilor și își dorește să fie o mamă bună pentru cele două fetițe, Victoria și Iris.

gabriela-cristea-si-fetitele-2-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete