Gabriela Cristea își deschide o afacere. Despre ce este vorba: „Mă voi implica 100%”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Aceasta se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Fiind o persoană extrem de activă, vedeta de la Antena Stars s-a decis să intre în afaceri.

Gabriela Cristea este pregătită pentru a intra în lumea afacerilor, motiv pentru care speră ca în luna noiembrie să demareze proiectul la care visează de foarte mult timp. Aceasta va continua în paralel cu televiziunea, însă se va implica extrem de mult și în activitatea de creație a produselor care vor fi făcute într-o fabrică.

„Este un business despre care nu vreau să vorbesc încă foarte mult. O să ieșim încetul cu încetul, sper să îl pot lansa undeva în luna noiembrie. Nu aș vrea să dau multe detalii, dar pot să vă spun că mă voi implica 100%.

Nu o să realizez eu cu mâna mea accesoriile și hainele pentru că mi-ar fi imposibil, o să fie făcute într-o fabrică. Ce pot să zic este că eu voi alege materialele și mă voi ocupa de partea de creație', a declarat Gabriela Cristea despre afacerea sa, pentru Fanatik.

La începutul lunii septembrie, prezentatoarea TV a decis împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, să își mute fetițele la o grădiniță de stat. Printre motivele hotărârii lor s-a numărat și aspectul financiar.

„Am ținut cont și de aspectul financiar, dar nu a fost primul, pentru că nu eram mulțumiți de unde mergeau amândouă… Ni s-a propus aici, este mai aproape de casă și am fost foarte bucuroși. Dacă am și plătit mai puțin a fost bonus, dar nu ne-am gândit la bani, că nici când ne-am dus la privat nu ne-am gândit. Știi cum sunt părinții, te gândești să fie bine pentru copii, nu contează acum… care este efortul financiar', a declarat Tavi Clonda pentru sursa citată mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete