Gabriela Cristea, dezvăluiri emoționante despre căsnicia cu Marcel Toader: „Am strâns din dinți”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Dincolo de ecrane, aceasta este o femeie puternică și a dovedit acest lucru în anii ce au urmat după divorțul de Marcel Toader.

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți timp de cinci ani. În 2013, cei doi au luat-o pe drumuri diferite, însă acea perioadă nu s-a șters din mintea ei cu ușurință. Recent, aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care dezvăluie cum a fost perioada de după divorț și cum a reușit să se reinventeze.

„Mi-a trimis Adina (fina mea) niște poze de acum 9 ani cu noi două. Ea proaspăt căsătorită, eu proaspăt divorțată. Uitându-mă la pozele astea mi-am dat seama că Gabriela din poze a fost cea mai mai șmecheră și puternică versiune a mea. Și nu mă refer la cum arătăm fizic (arătăm fabulos), mă refer la fata cu aparențe fragile și cu un caracter de fier.

Nu știu cum, dar am reușit să mă scutur de toată energia negativă și să nu mă las purtată pe valul văicărelilor. Am strâns din dinți și am construit cărămidă după cărămidă până azi, când și Marele Zid Chinezesc pălește în față construcției mele.

Am avut și noroc să mă iubească Dumnezeu și să-mi scoată în cale oamenii potriviți. Așa că azi vreau doar să-i mulțumesc Gabrielei de acum 9 ani pentru cum a știut să mă scoată la mal', a scris Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

De 7 ani, prezentatoarea show-ului „Mireasa: Capriciile Iubirii' este căsătorită cu Tavi Clonda. Cei doi au împreună două fetițe superbe alături de care își scriu povestea vieții lor cu bune, cu rele ca în orice altă căsnicie, însă respectul și iubirea sunt cele care îi ghidează pe acest drum.

„Când mi l-am imaginat eu pe tatăl copiilor mei, da, mi l-am imaginat că o să aibă grijă de fete și că o să împărțim atribuțiile amândoi, pentru că de fapt asta înseamnă familie. Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine. Am înțeles amândoi acest lucru și luptăm pentru asta, nu este ușor. Toată lumea este pe primul loc. Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei, a declarat vedeta în urmă cu ceva timp pentru EGO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete