Gabriela Cristea, dezvăluiri despre statutul de mamă: „M-am ridicat din pat târaș”

Gabriela Cristea împărtășește cu fanii săi toate evenimentele din viața familiei. Recent, vedeta le-a povestit acestora cum au suprasolicitat-o fetele ei, Iris și Victoria.

Bătrânii spuneau că cea mai grea meserie este cea de părinte. Provocările pe care le întâmpină o mamă încep încă din primele zile ale bebelușului, iar pe măsură ce cresc, acestea devin din ce în ce mai intense.

La fel s-a întâmplat și în cazul Gabrielei Cristea. Deși fetițele au crescut și nevoile lor de bază sunt îndeplinite, uneori emoțiile care pun stăpânire pe sufletul lor gingaș le determină să aibă reacții mai puțin plăcute, iar alinarea acestora nu o poate aduce decât mama.

Vedeta le-a povestit fanilor că nu s-a putut odihni într-o noapte din cauza micuțelor ei care au avut un somn mai zbuciumat. Dimineață, imediat ce le-a lăsat la grădiniță, Gabriela Cristea a povestit care sunt planurile sale, fiind foarte obosită.

„Neața! Cum e ziua voastră? A mea e nașpa…m-am trezit azi noapte de două ori pentru fete și am dormit în trei paturi diferite. Când a sunat telefonul la 07:30 am înjurat de toți sființii și m-am ridicat din pat târâș, mi-am tras pe mine primele haine găsite și m-am apucat să îmbrac fetele.

Iris a fost ok, dar Victoria a fost mârâită cât pentru toate zilele în care e minunată și a plâns de când am intrat la ea în cameră și până a intrat în ușa grădiniței. Apropos, a trimis educatoarea acum niște poze cu clasa și ea râde cu gura până la urechi… să se știeeeee!

Când am ieșit să deschid poarta am descoperit vremea mirobolantă cu ceață și umezeală de faci asmt și dacă nu ai… și dacă nu ai… și dacă mai vreți, continui. Am treabă ca la balamuc, dar m-am întors acasă, mi-am pus din nou pijamaua și m-am bagat în pat. Mai fac treabă și mai târziu!', a scris Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Începând din 6 septembrie, de la 18:00, pe Antena Stars a început un nou sezon al reality show-ului Mămici de pitici, cu lipici, un reality show despre viaţa de familie cu copii, aşa cum este ea văzută prin ochii a trei vedete din showbiz-ul românesc.

Gabriela Cristea, Deea Maxer şi Simona Hapciuc, alături de copiii lor, au acceptat provocarea de a fi surprinse zi de zi, în relaţiile lor cu copiii şi îşi vor dezvălui una alteia din secretele lor.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete