Gabriela Cristea, botez în nuanțe violet

Gabriela Cristea botez

Gabriela Cristea botez

Peste numai o zi, Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor avea parte de unul dintre cele mai emoționante momente din viață, botezul mezinei lor, Thea Iris Selena.

Locația spectaculoasă cu grădină generoasă și piscină, meniul ales astfel încât să-i satisfacă și pe cei mai pretențioși invitați, ținutele pe care familia le va purta la eveniment au fost alese din vreme.

Cu numai o zi înainte de botez, cei doi părinți mai au de stabilit doar detaliile legate de decorațiunile din locație, care vor fi dominate de nuanțe de violet, culoare aleasă datorită numelui micuței. Mai mult, întreg evenimentul va fi construit în jurul unui concept floral, de la preparatele sofisticate ce vor avea flori comestibile violet, la panourile foto din flori de iris, la luminile arhitecturale și până la tortul spectaculos în nuanțe de violet.

Astăzi am venit la Jubile Concept special pentru a stabili cum vor fi așezate decorațiunile speciale alese pentru botezul lui Iris. Oamenii de aici ne-au consiliat în cele mai mici detalii pentru ca evenimentul nostru să fie perfect, iar noi să ne bucurăm cu adevărat de emoția creștinării fetiței noastre. Împreună am pus la punct și amplasarea elementelor de decor, pentru a avea cele mai frumoase fotografii alaturi de invitați. Am optat, desigur, pentru iriși, iar salonul va fi luminat și el în nuanțe de mov', a declarat Gabriela Cristea.

Citeste si

Cristina Șișcanu, pregătită pentru botezul fetiței Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Ce ținută a ales?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete