Gabriela Cristea, adevărul despre banii pe care îi câștigă la Antena Stars. Ce nu se știe despre situația ei financiară

Gabriela Cristea a avut o reacție puternică în fața interesului crescut al fanilor cu privire la situația sa financiară. Vedeta de la Antena Stars a ales să răspundă criticilor și speculațiilor, afirmând că nu câștigă cel mai mult din televiziune.,

Gabriela Cristea este cunoscută pentru faptul că împărtășește cu fanii săi tot ceea ce face, însă acest lucru aduce adesea și comentarii răutăcioase la adresa sa. Recent, vedeta și-a achiziționat o mașină nouă, ceea ce a stârnit controverse și curiozitate în rândul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Astfel, oamenii au început să se întrebe „Câți bani are, de fapt, Gabriela Cristea?”. Pentru a pune capăt acestor speculații și a clarifica situația, soția lui Tavi Clonda a ales să vorbească deschis despre veniturile sale. Gabriela Cristea a subliniat că nu câștigă cel mai mult din televiziune, contrazicând astfel ideea că ar avea o situație financiară extraordinată.

„Foarte mulți cred că noi avem așa bani căzuți din cer sau nemunciți'

„Situația noastră financiară este extrem de interesantă pentru unii dintre voi, pentru că foarte mulți cred că noi avem așa bani căzuți din cer sau nemunciți. Ceea ce este total greșit.

Pentru că atât eu, cât și soțul meu, de dimineață până seara nu facem altceva decât să muncim și să ne agităm pentru ca viața noastră să fie mai frumoasă și mai productivă. În fiecare zi și cât este ziua de lungă, nu facem altceva decât să ne ajutăm unul pe celălalt, să ne susținem unul pe celălalt, pentru că, până la urmă, toate resursele financiare care vin la noi în familie sunt folosite pentru familia noastră.

Și pentru asta avem nevoie să ne susținem unul pe celălalt. Acum, în funcție de ce publicație citești, sau pe ce site te uiți, poți să afli despre noi, de exemplu, că suntem săraci lipiți pământului sau suntem foarte bogați, că suntem în faliment sau că nu știu ce resurse financiare fabuloase am avea', a spus vedeta Antena Stars, potrivit playtech.ro.

Prezentatoarea de la Antena Stars a explicat că achiziționarea mașinii noi a fost o răsplată pentru munca sa și nu reflectă o situație financiară excepțională. Gabriela Cristea a subliniat că este important să nu se judece o persoană după aparențe și să nu se facă presupuneri despre situația financiară a cuiva pe baza unor achiziții materiale.

Vedeta a explicat că achiziționarea mașinii noi a fost o răsplată pentru munca sa și nu reflectă o situație financiară excepțională. Gabriela Cristea a subliniat că este important să nu se judece o persoană după aparențe și să nu se facă presupuneri despre situația financiară a cuiva pe baza unor achiziții materiale.

În ciuda comentariilor răutăcioase și speculațiilor, Gabriela Cristea rămâne concentrată pe cariera sa și pe relația cu fanii săi. Vedeta își exprimă recunoștința față de susținerea primită și își propune să se concentreze pe lucrurile pozitive din viața sa.

„Ei, situația stă în felul următor. Dacă ar fi să facem o analiză, eu cred că suntem bogați pe măsura muncii pe care noi o depunem de dimineață și până seara. Și credeți-ne, nu muncim puțin, pentru că ziua noastră, atât a mea, cât și a lui Tavi, începe încă de foarte dimineață și se termină târziu în noapte. (…)

„Resursele mele financiare, cele mai mici, provin din televiziune'

Și ca să fiu cât de cât concretă, am să vă spun așa, mai ales pentru cei care cred că în televiziune se câștigă fabulos și că mare lucru oricum noi nu facem. Vreau să vă spun că resursele mele financiare, cele mai mici, provin din televiziune. Asta așa ca o mică picanterie.(…) Banii pe care noi îi avem sunt toți cu taxele la zi, pentru fiecare leuț, noi plătim taxe la stat și asta pentru că nu facem altceva decât muncă cinstită', a spus Gabriela Cristea, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

Și a continuat: „În rest, ca niște oameni cu scaun la cap, mașinile pe care le avem sunt luate în leasing, adică plătim în fiecare lună câte o rată, mai avem și alte rate la bancă, nu vă gândiți că funcționăm altfel. Ce pot să vă spun cu siguranță este că statutul de persoană publică în România nu îți aduce automat și o situație financiară extraordinară. Dragilor, în plan financiar nu ne dorim foarte mulți bani. Ne dorim foarte mult să ne plimbăm, să ne distrăm și să profităm unii de alții'.

gabriela-cristea-emisiune-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete