Gabriel Cotabiță, pe litoral alături de soția lui! „E un om minunat. De-aia am luat-o de nevastă”

În anul 2016, la finalul lunii septembrie, Gabriel Cotabiță și partenera lui de viață, Alina, s-au căsătorit civil. Câteva zile mai târziu, în octombrie 2016, perechea s-a cununat religios.

Gabriel Cotabiță, pe litoral alături de soția lui! „E un om minunat. De-aia am luat-o de nevastă”

Nași le-au fost artista Delia Matache și soțul ei, managerul Răzvan Munteanu. Deși sunt reținuți când vine vorba despre viața lor intimă, în cadrul emisiunii TV Vorbește Lumea, artistul a vorbit deschis despre partenera lui.

„Cu minunata mea soție (a venit la mare). E un om minunat. De-aia am luat-o de nevastă. Pe mine de Alina mă leagă faptul că ne plac aceleași lucruri, aceeași muzică.

Mă rog, aceeași mâncare. Și când îți găsești o persoană de genul acesta care mai are și o altă calitate, care te iubește necondiționat, păi atunci trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă asta”, a declarat solistul.

Gabriel Cotabiță are trei fiice din mariajul cu Ioana Nagy, Aela (39 de ani) și gemenele Eliza și Milena (33 de ani). Artistul și soția lui nu-și doresc copii.

„Nici nu se pune problema de un moștenitor. Alina nu-și dorește un copil”, declara în trecut Gabriel Cotabiță, potrivit Click!.

„Pot spune că sunt extrem de liniștit și fericit lângă Alina. Sunt uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine …

Femeia asta a stat lângă mine în spital zi și noapte. Ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată bine”, mai mărturisea Gabirel Cotabiță în trecut, potrivit VIVA!. 

Foto: Libertatea

Citește și:

Evenimentul care i-a schimbat viața! Ce a determinat-o pe Giulia Nahmany să adopte un stil de viață sănătos?

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Așchia nu sare departe de trunchi! Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica fostei bebelușe Oana Ioniță!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete