Gabriel Cotabiță: „Am fost externat. Sunt viu!”

Starea cunoscutului cântăreț Gabriel Cotabiță este din nou bună. Asta după ce, la începutul lunii octombrie, a ajuns la spital cu simptome specifice ale unui accident vascular.

Gabriel Cotabiță a trecut la începutul lunii octombrie prin momente dificile. Conform apropiaților, cântărețul nu se simțea bine, nu se putea ține pe picioare și a decis să se interneze la spitalul Colentina. Acolo a primit diagnosticul de accident vascular celebral tranzitoriu. Acum, starea artistului este mai bună. Conform declarației oferite pentru www.impact.ro, artistul și-a reluat deja colaborările.

Acesta a povestit că „am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste.'

Gabriel Cotabiță: M-am întors pentru că mai aveam ceva de făcut

Acum 6 ani, Gabriel Cotabiță trecea printr-un moment extrem de dificil. Artistul avea să se prăbușească în sala de fitness și să sufere un infarct care să-l țină o bună perioadă de timp departe de scenă. După acel moment de cumpănă, în urma căruia avea să-și piardă viața, artistul și-a schimbat stilul de viață și a decis să se retragă mai multă vreme din lumina reflectoarelor.

La începutul anului, Gabriel Cotabiță a trecut și prin experiența infectării cu SARS-Cov 2, deci starea lui de sănătate a fost pusă la încercare.

Vorbind acum trei ani, la Canal 33, despre momentul în urma căruia ar fi putut să-și piardă viața, acesta a povestit: „M-am întors pentru că mi s-a spus că mai am ceva de făcut. (…) Ce am clar în minte este că o voce mi-a spus vezi că nu pleci, că mai ai foarte multe de făcut.'

„Tot ceea ce am făcut a fost cu bună știință și nu mi-a creat probleme ulterior. Poate că la momentul respectiv am crezut că sunt dezavantajat sau dat la o parte. Însă am fost apărat în permanență', a mai povestit acesta.

Gabriel CotabițăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Marius Moga susține tinerele talente

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete