Gabi Bădălău, transparent și hotârât: „Prioritatea mea sunt copiii mei”

Gabi Bădălău și fiii lui

Disputa pentru custodia copiilor dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. În urmă cu ceva timp, cântăreața i-a cerut public soțului ei să își facă un test anti-drog din cauza suspiciunilor de consum de substanțe interzise.

Gabi Bădălău dezminte aceste acuzații și pentru că s-a declarat o persoană transparentă, el a acceptat să își facă testul antidrog atât la o clinică privată, dar și la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici'.

După ce a ieșit din clădire, afaceristul a mărturisit că face tot ce este nevoie pentru a câștiga custodia celor doi băieți, fiind de părere că micuții pot avea parte de o educație și o viață mult mai bune lângă el, ba mai mult de atât, vrea să termine legal căsnicia cu mama acestora.

„Probe de sânge și urină. Mi-au ieșit rezultatele de la clinica privată. Le am la mine. De aici (n.r.: INML) nu știu să spun. Mi-au lăsat un număr de telefon și mi-au zis să sun în câteva zile. Nu-mi spuneți ce a zis doamna Pătrășcanu, pentru că nu mă interesează. Altceva. Soția mea a cerut acest test în instanță.

Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva. Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic și așteptăm rezultatele. Nu am refuzat niciodată! Dacă iar îmi citați din fosta mea soție… nu am refuzat absolut nimic', a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

Sătul de scandal și de tot ceea ce a declarat Claudia Pătrășcanu, afaceristul este mai hotărât ca niciodată să divorțeze și să obțină custodia băieților.

„Nu vreau să fac circ. Nu vreau să mai apar. Importanți pentru mine sunt copiii și educația lor. De-asta sunt și unde sunt în momentul ăsta, pentru copii. Nu vreau să comentez ce zice soția mea.

Am alte priorități. Prioritatea mea sunt copiii mei. Încă sunt căsătorit. Vreau să divorțez. Vreau cât mai repede să se pronunțe divorțul! Sunt covins că, copiii au un viitor mai bun lângă mine și familia mea', a mai declarat Gabi Bădălău, conform sursei menționate mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete