Gabi Bădălău nu se lasă, vrea copiii cu orice preț. Se va întâlni în instanță din nou cu Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău duce o luptă continuă cu fosta sa soție în procesul de divorț. Acesta pare că nu se mai termină și asta din cauza faptului că cei doi se războiesc pe custodia băieților.

La ultima întrevedere, instanța i-a dat cîștig de cauză Claudiei, astfel că afaceristul nu va putea să-și scoată copiii din țară. Motiv pentru care Gabi Bădălău a făcut o nouă cerere care speră că-i va fi acceptată de data aceasta.

Despărțirea dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu a avut loc acum doi ani, însă procesul de divorț continuă cu multe replici acide aduse unul celuilalt. Cel mai mult au de suferit cei doi băieți, în vârstă de 4 și 6 ani. Acum ceva timp, fiul politicianului Nicolae Bădălău și-a exprimat dorința de a-și petrece o vacanță alături de cei doi băieți în afara granițelor țării, însă mama micuților nici nu se gândește să accepte.

Pentru că a vrut ca totul să fie legal, Gabi Bădălău a apelat la instanță, însă cererea acestuia a fost respinsă. Această primă înfrângere l-a determinat pe afacerist să nu se lase până nu va obține ceea ce își dorește și a formulat o nouă cerere, iar pe 24 august va afla dacă va putea să-și ia băieții în vacanță în străinătate.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, divorț extrem de dur

De-a lungul celor doi ani de când s-au despărțit, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au aruncat foarte multe vorbe grele. Divorțul s-a prelungit la nesfârșit din cauza neînțelegerilor dintre ei în ceea ce privește custodia celor doi băieți. Fiecare înfățișare pe care au avut-o la tribunal s-a lăsat cu scandal și replici acide adresate unul altuia.

În prezent, băieții celor doi sunt la mamă și locuiescu împreună cu aceasta la Constanța. Instanța i-a oferit lui Gabi Bădălău dreptul de a-i vizita și de a petrece timp cu ei, însă vrea mult mai mult decât atât, fapt cu care fosta sa soție nu este de acord.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete