Gabi Bădălău, declarații dure despre Claudia Pătrășcanu: „Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal”

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit ieri la tribunal. După ce a ieșit din sala de judecată, omul de afaceri a făcut mai multe declarații dure despre mama copiilor lui.

De aproape trei ani, Claudia Pătrășanu și Gabi Bădălău stau numai prin sălile de judecată încercând să divorțeze și să stabilească custodia celor doi băieței. Joi, 12 mai, cei doi s-au întâlnit la tribunal, iar afaceristul a ieșit vizibil deranjat de cele întâmplate.

Gabi Bădălău susține că mama copiilor lui a angajat o firmă de detectivi care să-l urmărească. El mai susține că își dorește să aibă o relație liniștită și bazată pe înțelegere cu Claudia Pătrășcanu.

„A angajat o firmă de detectivi, dar instanța a respins această probă. Am avut această investigație din partea detectivilor, dar concluzia detectivilor în urma investigării era că fumez narghilea, că iau masa la restaurantele de pe Șoseaua Nordului și că m-au văzut că beau și că mă urc la volan și că sunt un pericol pentru copiii mei. Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potoloște, de ce nu încercăm să avem o relație civilizată și umană și de ce nu putem să fim doi părinți responsabili pentru copii. Îi cer Claudiei prin intermediul dumneavoastră să încerce să ne liniștim, să fie mai umană, să fie mamă și să încercăm să avem naibii o relație sănătoasă pentru copii', a zis Gabi Bădălău, pentru Xtra Night Show.

Claudia-Patrascanu-si-Gabi-BadalauSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În timp ce Claudia Pătrășcanu spunea că se înțelege bine cu tatăl copiilor ei, omul de afaceri prezintă altfel situația și spune că nu se înțeleg absolut deloc. Gabi Bădălău spune că artista i-ar fi făcut plângere la poliție în ziua nunții Sabine, sora lui.

„E foarte defecutoasă. E o fire foarte conflictuală, nu înțeleg și sunt uimit și șocat de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. Nu înțeleg răutatea pe care o are asupra mea de a mă decade din drepturi, de a mă omorî mai are să zică. Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal, inclusiv duminică când am avut un eveniment în familie a sunat la 112 pentru o prostie, sunt obișnuit cu plângerile Claudiei. Era ora 18 că nu duc copiii acasă, cu toate că aveam un acord să duc copiii luni', a spus Gabi Bădălău la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Gabi Bădălău: „Claudia e bipolară și are dublă personalitate'

Încă soțul cântăreței mărturisește că încearcă să se înțeleagă cu Claudia, însă aceasta refuză orice ajutor din partea lui.

„Claudia e bipolară și are dublă personalitate și nu înțeleg cu mine, tatăl copiilor, care eu încerc să fiu foarte civilizat și foarte diplomat cu ea, eu am formulat o cerere, o tranzacție la începutul dosarului, că tot spune că nu-i dau divorțul, de parcă ar fi un obiect, am făcut aceea tranzacție care era în avantajul său și al copiilor, dar nu a acceptat-o', a mai zis el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete