Fuego, probleme de sănătate: „Am slăbit 12 kilograme”. Cum arată acum artistul?

Paul Surugiu, cunoscut de o țară întreagă sub numele de scenă Fuego, este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Discret în ceea ce privește viața sa personală, acesta a dezvăluit, totuși, că a moștenit de la tatăl său o problemă de sănătate care îi cam dă de furcă.

Fuego și-a surprins fanii când a povestit că urmează un tratament pentru o problemă cardiacă. Cu toate acestea, nu se simte un „om bolnav' și are grijă de sănătatea sa, reușind chiar să scape de 12 kilograme pe care le avea în plus.

„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima … eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, pe care le ia orice român în fiecare dimineață. Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme', a declarat Fuego în cadrul unei emisiuni TV.

253233653_452399082917744_133546543627066863_nSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fuego a fost nevoit să-și amâne un concert din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Acesta trebuia să aibă loc pe 8 octombrie la Sala Palatului, însă se va reîntâlni cu publicul pe 22 martie 2022. Artistul speră din suflet ca acest lucru să se întâmple și situația epidemiologică să fie mult mai favorabilă pentru că îi e dor de scenă și de fanii săi.

„Sunt dezamăgit, dragii mei, pentru că de fiecare dată mi-am pus atâtea speranțe în realizarea acestui proiect și de fiecare dată ele mi-au fost înșelate! Chiar am crezut, cu tot sufletul, că voi putea susține concertul de pe 8 octombrie, de la Sala Palatului din București! Nu mi-am imaginat că lucrurile se vor precipita în acest mod și că vom ajunge la o situație atât de gravă în doar câteva săptămâni!

Din nefericire nu putem susține concertul pe 8 octombrie, din cauza tuturor restricțiilor și recomandărilor, iar organizatorii alături de care colaborez, precum și artiștii din orchestră, au insistat să-l reprogramăm pe data de 1 martie 2022, când sperăm că lucrurile se vor așeza puțin!

Biletele achiziționate rămân valabile și vă mulțumesc deschis, din suflet, tuturor celor care nu și-au retras biletele și așteaptă, ca și noi, să ne putem întâlni și să vă pot arăta cel mai spectaculos concert al vieții mele, alături de peste 100 de artiști pe scenă, invitați și sonorități dintre cele mai interesante!

Viața nu ne lasă virgule și nici nu ne lasă să alegem, așa cum ar fi corect și cum ne-am dori de multe ori! Sper din suflet să înțelegeți și să-mi fiți aproape! Vă mulțumesc din nou pentru toată susținerea și vă aștept cu toată dragostea mea și cu nenumărate surprize pe 1 martie 2022 la Sala Palatului, alături de Orchestra Metropolitană și Corul Accoustic, ambele dirijate de Daniel Jinga!', a mai spus artistul.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete