Fuego, la un pas de moarte. Uite ce a pățit îndrăgitul cântăreț: “A fost acum o lună şi ceva…”

Este un artist complet, se bucură de aprecierea publicului și de fiecare dată când urcă pe scenă este aplaudat minute în șir. Deși ar părea că toate aceste detalii fac ca viața lui să fie una perfectă, în realitate, Fuego recunoaște că se confruntă de foarte multe ori cu momente mai puține plăcute. Cântărețul a povestit că a fost la un pas de moarte de foarte multe ori, dar cel mai recent în urmă cu o lună. 

Artiștii vorbesc de multe ori despre sacrificiile pe care sunt nevoiți să le facă pentru a-și construi o carieră de succes. Puțină odihnă, mese neregulate, un stil de viață haotic, toate acestea ajung să își pună amprenta în mod negativ asupra vieții lor. Fuego nu face excepție de la regulă, cântărețul mărturisind că a trecut de multe ori pe lângă moarte, în cele mai multe cazuri când se afla la volan, conducând către diferite zone ale țării unde urma să urce pe scenă.

Fuego, la un pas de moarte. Ce a pățit îndrăgitul cântăreț?

A trecut în repetate rânduri pe lângă moarte, iar cel mai recent episod neplăcut de acest fel s-a întâmplat în urmă cu o lună, atunci când un accident banal ar fi putut să îi fie fatal. Fuego a povestit totul într-un interviu acordat recent.

“Am avut nenumărate cumpene. Unele fără să le înţeleg prea tare. Era să mor de multe ori, din multe cauze, dar cel mai des mi s-a întâmplat pe şosea, asta în diverse momente pe care am reuşit să le evit! E un pericol enorm viaţa aceasta petrecută pe drumurile patriei, în care alergi de la un eveniment la altul. Dar ultima experienţă, destul de dureroasă, care putea fi fatală, a fost acum o lună şi ceva, când, la nişte prieteni într-un abator, am alunecat şi am căzut pe spate. Norocul meu a fost că am avut prezenţă de spirit, am pus mâinile pe spate şi am ridicat capul! Altfel…interviul nostru era imaginar acum! Oricum, nu mi-e frică de final. Când e să vină, va veni!”, a spus Fuego, într-un interviu acordat publicației okmagazine.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Fuego.

Foto: facebook

Citește și:

Cum arată singura femeie care a făcut-o geloasă pe Elena Ceaușescu? A scos-o din cinematografie: „Mă ura. Pur şi simplu, eram …'

E prima vedetă din România care și-a pus silicoane! Ce cântăreață de muzică populară a îndrăznit să facă schimbarea în urmă cu 30 de ani?

Meghan Markle este în doliu! Ce apropiat de-al Ducesei de Sussex s-a stins din viață?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete