Frumuseţe: Trucuri ca să treci cu bine peste sezonul rece

Păr mai strălucitor

Uscat, lipsit de strălucire şi vitalitate şi greu de coafat. Aşa va fi părul tău în sezonul rece, dacă nu îl protejezi corect. O cură intens hrănitoare îi va oferi hidratare şi un aspect sănătos.

Alege o mască de îngrijire şi, pentru o acţiune mai eficientă, aplic-o astfel: cât părul este încă umed, întinde pe fiecare suviţă o cantitate mică de produs, apoi împachetează şuviţele separat, în folii de plastic. Timp de 5 minute, foloseşte uscătorul la viteza cea mai mică, apoi îndepărtează folia şi clăteşte-te din abundenţă.

Mâini mai fine

Înlocuieşte săpunul clasic cu unul lichid cu formulă nutritivă. Pentru o bună hidratare, alege o cremă cu gălbenele şi aplic-o de mai multe ori pe zi. Sfat: o dată pe săptămână, oferă-le un tratament special: încălzeşte o cană de ulei şi masează-ţi mâinile,15 minute, cu acest ingredient minune.

Plante împotriva gerului

Daca ai tenul uscat, normal sau mixt, alege creme cu textură grasă, aplică-le în strat ceva mai gros şi masează bine, timp de câteva minute, ca să intre bine în piele. Tenul gras are nevoie de un produs pe bază de vitamine şi, o dată pe săptămână, de o mască exfoliantă cu textură delicată.

Dacă, în contact cu aerul rece, nasul şi obrajii ţi se înroşesc rapid, ai la îndemână o soluţie simplă: compresele calde cu ceaiuri de plante. Fă infuzie din ceai de tei, muşeţel sau albăstrele şi aplică pe ten timp de 20 de minute.

Citeste tot articolul pe Unica.ro

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete