Friptura din pulpa de porc cu crusta rumenita

Friptura din pulpa de porc cu crusta rumenita

pulpa de porc
1. Preincalzeste cuptorul la semnul 7/220 °C. Amesteca toate ingredientele pentru glazura si unge carnea fara sa ungi si soriciul. Apoi leaga cotletul cu ata, la interval de 5 cm, si unge soriciul cu otetul si presara sare.

2. Asaza cotletul pe gratar in tava de copt si da la cuptor 30 de minute. Micsoreaza temperatura la semnul 3/160 °C si continua sa tii la cuptor 1 ora si 20 de minute.

3. Lasa friptura sa stea 30 de minute inainte de a portiona si a servi – astfel, sucurile din interior vor avea timp sa se distribuie uniform si carnea va deveni frageda si suculenta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Preparate din carne de porc