Franțuzoaicele sunt cele mai sofisticate femei din lume. Care sunt secretele lor

brigitte bardot

brigitte bardot

Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Marion Cotillard – sunt doar trei dintre franțuzoaicele care au cucerit întreaga lume cu stilul lor rafinat și cu frumusețea lor răpitoare. Dar ele nu sunt excepții, toate femeile din Franța sunt considerate printre cele mai șarmante din lume. Oare ce le face atât de fermecătoare?

Iată câteva răspunsuri și, în același timp, câteva secrete ale lor din care am putea și noi, româncele, să ne inspirăm.

Se bucură zilnic de cea mai bună mâncare din lume

Bucătăria franțuzească este renumită în întreaga lume pentru combinațiile spectaculoase și gusturile divine. Nu este doar printre cele mai gustoase din lume, ci este și sănătoasă. Imaginează-ți că în fiecare zi ai mânca niște delicioase preparate franțuzești cu rață, brânzeturi  și o felie de tartă cu fructe cum numai francezii știu să facă.

Este greu să egalezi măiestria francezilor în bucătărie, însă te poți bucura de ea la cel mai bun restaurant franțuzesc din București, despre care specialiștii spun că este demn de stele Michelin. Numai cât vedem fotografiile cu preparatele ne lasă gura apă, așa că e foarte ușor să ne dăm seama de ce franțuzoaicele sunt mereu cu zâmbetul pe buze: mănâncă mereu astfel de delicii!

Au grijă de pielea lor

Unele dintre cele mai mari și mai renumite companii de cosmetice provin din Franța. Femeile din această țară știu să aibă grijă ca la carte de pielea lor, iar în dulapul lor din baie vei găsi numai produse cosmetice de calitate, care să le îngrijească pielea cum se cuvine. Este un principiu pe care ar trebui să-l urmeze femeile din întreaga lume, deoarece o piele frumoasă este una sănătoasă.

Poartă ținute simple, dar de efect

Coco Chanel este una dintre cele mai faimoase franțuzoaice din lume. Și-a urmat mereu propriile reguli pe care le-a impus și celorlalți și a învățat o mulțime de femei că rafinamentul nu vine din zeci de zorzoane și ținute încărcate. Femeile din Franța știu foarte bine acest lucru așa că au mereu apariții splendide. O rochie simplă, neagră, un ruj roșu, un parfum subtil – acestea sunt armele de seducție ale franțuzoaicelor și mereu reușesc să fure toți ochii.

Au încredere în ele și își iubesc propriul corp

Dacă ai avut ocazia să întâlnești franțuzoaice, probabil ai observat că au foarte multă încredere în ele. În vreme ce alte femei declară că și-ar dori un păr mai bogat, o siluetă mai suplă sau un bust mai generos, franțuzoiacele își iubesc corpul exact așa cum este. Faptul că se simt bine în propria piele le face mai atrăgătoare în ochii celor din jur.

De altfel, Franța este una dintre țările în care există o lege prin care este interzis să utilizezi în reclame sau prezentări de modă fotomodele prea slabe. Modelele din Franța sunt angajate doar pe baza unui aviz de la medic, prin care se atestă că sunt sănătoase și nu au greutatea sub cea recomandată. Această lege stipulează și că în reclamele în care sunt utilizate fotografii retușate în programe de editare să fie afișat un mesaj prin care se menționează că pozele au fost prelucrate.

Sunt mai relaxate și se bucură mai mult de viață

Femeile din Franța sunt mai relaxate și mai puțin stresate, iar asta le face pur și simplu mai frumoase. Ele știu exact ce înseamnă joie de vivre, pentru că o simt în fiecare zi și niciun machiaj scump sau rochie de designer nu poate să aibă efectul pe care îl are fericirea asupra aspectului unei persoane.

Tu pui în aplicare aceste principii? 

Sursa foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete