Francesco și Maria Speranța, începutul unei frumoase relații: „O să vă povestim”

Asia Express este o competiție extrem de dură pentru concurenți. Cu toate acestea, ei au și momente frumoase pe care le câștigă în urma unor probe.

Recent, Adriana Trandafir și Maria Speranța au luat cina împreună cu Patrizia și fiul ei Francesco. Se pare că între cei doi tineri s-a născut o relație frumoasă de prietenie și potrivit spuselor lui Francy, acest lucru se poate transforma în ceva mult mai mult.

Francesco i-a mărturisit Irinei Fodor la consiliu că a avut parte de o cină minunată. Patrizia a completat declarația acestuia și a mărturisit că nu doar preparatele au fost minunate, ci și tânăra care le-a fost alături, adică Maria Speranța.

„Ne-a așteptat o cină foarte frumoasă la terasă', a spus Francesco, iar mama sa a continuat: 'Cu o fată foarte frumoasă la masă'.

La scurt timp, Francesco Paglieri a făcut o declarație care a lăsat loc de interpretări:
„Acum a început o poveste de prietenie între mine și Maria, ce o să fie mai târziu… o să vă povestim'.

La auzul acestor surprinzătoare vești, ceilalți concurenți nu s-au abținut să nu reacționeze, unul dintre ei fiind chiar Mihai Petre.

„E bine că la ei s-au cunoscut deja părinții', a zis Mihai Petre la consiliul emisiunii Asia Express de miercuri seara.

În ediția din 28 octombrie, trei perechi s-au luptat pentru a rămâne pe Drmul Împăraților. Astfel că, Mihai Petre și Elwira, Cuza și Emi și echipa formată din Eliza și Cosmin Natanticu și-au arătat determinarea de a continua competiția.

Cei din urmă au depins de culoarea pietrei care a fost adusă de Adriana Trandafir și Maria Speranța, astfel că soții Natanticu au fost la un pas de eliminare, însă norocul lor a fost că piatra a fost de culoarea verde, ceea ce le-a permis continuarea competiției.

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete