Fotografii de colecție cu Simona Gherghe de la începuturile carierei. Cum arăta acum 19 ani vedeta Antenei 1?

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate jurnaliste și prezentatoare TV din țara noastră. Ajunsă la 43 de ani, vedeta Antena 1 și-a surprins fanii după ce a postat pe contul personal de Instagram fotografii rare cu ea de la începuturile carierei, dar și de acum, care arată cât de mult s-a schimbat în cei 19 ani de când a intrat în mass-media.

Miile sale de urmăritori nu au ratat ocazia să o felicite și să-i ureze „La mulți ani!', vedeta le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în toată această perioadă în care a prezentat emisiuni de succes precum „Observator', „Geniali', „Acces Direct' și, în prezent, „Mireasa'.

Îndrăgita vedetă și-a amintit cu nostalgie de momentul în care a prezentat primul său jurnal de știri la Antena 1, la 15 aprilie 2002. Mesajul care însoțește setul de fotografii este emoționant:

„Aveam aproape 24 de ani când am prezentat primul meu jurnal de știri, la Antena 1. Pe 15 aprilie 2002. Acum am 43, iar asta înseamnă că ne cunoaștem de fix 19 ani. 19 ani de Antena 1! Sunt statornică, nu glumă…😁 Mi-ați fost alături la Observator, la Geniali, în toate proiectele speciale, la Acces Direct, iar acum la Mireasa. În septembrie, m-am aventurat la cârma primului meu reality-show. În câteva luni, @mireasa_oficial a ajuns lider de piață! Nu am cuvinte să vă mulțumesc… Pentru un prezentator și echipa lui e cea mai mare răsplată. Vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături, aproape zi de zi, în acești 19 ani. Mă înclin. Sunteți in inima mea!❤❤❤'.

Printre primele persoane care au felicitat-o pe Simona Gherghe a fost actuala prezentatoare a emisiunii „Acces Direct', Mirela Vaida. 'Laa mulți ani!!!❤', a comentat aceasta din urmă la postarea Simonei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete