Fotografie rară cu fiica adoptivă a actriței Charlize Theron

Charlize Theron nu este pregătită să revină în câmpul muncii.

Celebra actriță, care a terminat recent filmările mult așteptatei pelicule Bombshell, dar și înregistrarea animației The Addams Family, a stat în ultima vreme cât se poate de departe de platourile de filmare.

Duminică după-amiază, actrița în vârstă de 44 de ani le-a oferit celor 4,3 milioane de urmăritori ai ei de pe Instagram o fotografie din vacanța sa.

Mai mult decât atât, în imagine este surprinsă fiica ei în vârstă de 7 ani, Jackson, culegând fructe dintr-un copac. Imaginea în GALERIA FOTO.

Fotografie rară cu fiica adoptivă a actriței Charlize Theron

Alături de fotografie, actrița a scris: „We don’t wanna leaves (Nu vrem să plecăm)”. Fiind extrem de discretă, Charlize i-a acoperit chipul fiicei sale într-o manieră ingenioasă și totodată artistică, folosindu-se de crengile copacului din imagine.

În plus, actrița a mai publicat o fotografie cu superba lor priveliște asupra oceanului. Nu se știe dacă Charlize a fost acompaniată în vacanță și de fiica ei August, în vârstă de trei ani, micuța lipsind din fotografiile publicate online de actriță.

Ultima fotografie publicată cu micuțele ei pe Instagram a fost postată în luna noiembrie a anului 2016.

„Zi Mondială a Adopției fericită din partea familiei noastre către a voastră”, a scris Charlize.

„Dacă vom continua să ne deschidem mințile și inimile, poate că ne vom trezi într-o zi locuind într-o lume în care fiecare copil are familia pe care o merită.”

În ianuarie, actrița laureată cu premiul Oscar a vorbit despre cel mai mare rol din viața ei, rolul de mamă.

După ce a fost nominalizată la Globurile de Aur din anul 2019 pentru personajul Marlo Moreau, o mamă copleșită de greutățile creșterii a trei copii, rol interpretat în producția Tully, actrița a vorbit deschis despre partea mai puțin plăcută a vieții de mamă.

„Încă din primele zile ale filmărilor m-am simțit complet lipsită de odihnă”, a mărturisit Charlize pentru E! News la vremea respectivă.

„Asta, pentru mine, a adus un plus de autenticitate. Cred că să fii părinte este incredibil dar și foarte dezordonat.

Acest aspect nu se observă din exterior, lucru care sunt convinsă că le afectează pe mamele care se simt presate să fie perfecte constant.

Dacă te gândești și la tine ești cumva o mamă groaznică. Dar știu că atunci când îmi ofer și mie timp, sunt o mamă mai bună pentru copiii mei.”

Actrița are două fiice, Jackson și August, amândouă adoptate. Despre prima ei fiică, Jackson, actrița a mărturisit că, deși i-a fost introdusă ca băiat, în prezent se identifică drept fată.

Foto: Instagram / Hepta.ro

Citește și: 

Gafa făcută de prințesa Diana în timpul unui prânz oficial: Regina, prințul Charles și restul familiei regale au crezut că a înnebunit

Au schimbat 3 bone în doar câteva luni. Cine este femeia care se ocupă acum de Archie, fiul ducilor de Sussex?

Celebritățile care le-au luat apărarea lui Meghan Markle și Prințului Harry după ce cuplul regal a fost acuzat pentru că a zburat la bordul unui jet privat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete