FOTO: Peggy Bundy, marcată puternic de trecerea anilor

FOTO: Peggy Bundy, marcată puternic de trecerea anilor


Peggy Bundy, personajul îndrăgit de multă lumea pentru modul savuros în care își „taxa' soțul, pe Al Bundy în serialul „Married… with Children – Familia Bundy'. Ți-o amintești?

Cine ar putea să o uite pe frumusețea cu părul mult și roșcat și cu o personalitate mai puternică decât un tsunami. Katey Sagal, actrița care a interpretat rolul lui Peggy Bundy, este astăzi o umbră a personajului pe care îl juca acum 20 de ani. După „Familia Bundy' pentru ea nu a mai fost niciun proiect la fel de puternic, plus că traumele din trecut și-au pus puternic amprenta asupra ei.

Sagal a fost surprinsă zilele trecute pe străzile din California, acolo unde trăiește. Total diferită de colegele ei de breaslă, fără intervenții chirurgicale, Sagal își arată din plin cei 66 de ani pe care îi are.

La 21 de ani, actrița și-a pierdut mama în urma unui atac de cord, și a fost obligată să-și asume responsabilitatea creșterii celor 2 surori gemene. Drama a continuat atunci când tatăl ei și-a găsit sfârșitul pe platourile de filmare unde a fost ucis de alicea unui avion. Toate acestea au trimis-o pe actriță direct în prăpastia adâncă a drogurile de unde, din fericire, a reușit să iasă cu ajutor specializat în anul 1986.

Katey Sagal a fost căsătorită de 4 ori, iar în 2007 devine mamă cu ajutorul unei mame surogat. Esme Louise vine pe lume în mariajul pe care actrița îl are cu Kurt Slatter.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete