FOTO: Ce mare a crescut fiul Ancăi Țurcașiu și cât de mult îi seamănă mamei sale

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Anca Țurcașiu (50 de ani) continuă să fie una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră. Deși nu a moștenit iubirea pentru teatru din familie, părinții au sprijinit-o în cariera aleasă.

„La mine, pasiunea pentru teatru a venit de la cititul poeziilor de seara. Toată copilăria tata mi-a citit poezii în fiecare seară. Am crescut cu ele și am continuat să trăiesc cu ele”, declara Anca în trecut, pentru Adevărul.

Ce mare a crescut fiul Ancăi Țurcașiu și cât de mult îi seamănă mamei sale

Acum, Anca este la rândul ei părinte. Ea și soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, au împreună un fiu, Radu Alexandru, în vârstă de 21 de ani.

Tânărul nu i-a călcat pe urme celebrei sale mame, ci a optat pentru o carieră în inginerie. În anul 2017, după ce a obținut nota 10 la proba de Matematică și nota 9,45 la proba de Fizică din cadrul examenului de Bacalaureat, Radu s-a înscris la Pedagogie.

„E legat de prieteni, de familie. Nu vrea să plece sub nicio formă din țară”, mai spunea actrița, pentru Click!.

„Este un bărbat în toată firea, cu o personalitate puternică, deștept. Avem o relație bună, dar nu vreau să vorbesc mai mult pentru că lui nu îi place să povestesc amănunte despre el”, a mai mărturisit actrița, pentru Libertatea pentru femei.

Mai multe imagini cu Radu găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Cum s-au cunoscut Anca Țurcașiu și soțul ei?

„El era manager la Hotelul Radisson (din Sacramento, SUA), în locul în care eu am avut un spectacol pentru comunitatea românească de acolo (…). Ne-am îndrăgostit atunci.

El a revenit în România după o perioadă și, după o primăvară pe care am petrecut-o împreună, m-a cerut de nevastă pe o ambarcațiune. O corabie splendidă, pe Marea Neagră. Eram noi doi și căpitanul. A fost foarte romantic.

Și mi-a scris o scrisoare foarte frumoasă pe care o am și astăzi și pe care o recitesc de multe ori. Soțul meu este foarte romantic”, a mai spus Anca Țurcașiu, pentru Libertatea pentru femei.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Iuliei Albu! Fashion editorul a publicat o fotografie rară cu Mikaela

Cum s-au cunoscut Lia Bugnar și Anghel Damian și de câți ani formează un cuplu? Declarațiile scenaristului

Chef Florin Dumitrescu și soția lui celebrează 7 ani de la cununia civilă! Cele mai frumoase fotografii ale cuplului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete