FOTO: Ai văzut cât este de frumos băiețelul Simonei Gherghe?

 
Simona Gherghe și-a creștinat cel de-al doilea copil, pe micuțul Vlad Andrei, băiețelul pe care l-a adus pe lume acum 8 luni. Evenimentul a fost unul discret, fără multă vâlvă, cu accent pus pe ceremonia religioasă.

„Sâmbătă a avut loc botezul și am avut destul timp să mă ocup. Inițial am vrut să îl facem în vară, dar erau mulți prieteni în concediu, apoi în toamnă a fost o perioadă mai aglomerată la Răzvan, așa că după Sărbători am stabilit să îl botezăm. Am avut emoții, a plâns toată slujba, a conștientizat ce i se întâmplă pentru că are 8 luni. Mă vedea lângă el, întindea mănuțele după mine, voia la mine în brațe', ne-a povestit Simona Gherghe.

Vlad Andrei este un băiețel cu doi ochi de un albastru perfect care a vrăjit pe toată lumea prezentă la eveniment. Nașii micuțului sunt prieteni de familie și asociat al lui Răzvan, tatăl micuțului. Atmosfera de la petrecere a fost susținută de Mirela Vaida.

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au și o fetiță de 3 ani aproape pe care au botezat-o Ana. 'Se joacă împreună, se caută din priviri, Ana când se trezește întreabă de Vlad și vrea să i-l aduc în camera ei, mai sunt și gelozii din cauza jucăriilor', declara vedeta pentru Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro