Fostul soț al Ronei Hartner nu poate trece peste divorțul de artistă: „El încă n-a procesat că ne-am despărțit”

Rona Hartner s-a despărțit de Herve Camilleri în urmă cu aproximativ doi ani, iar fostul soț nu poate trece peste divorț. Artista a mărturisit că bărbatul încă o caută.

La un an și jumătate de la nuntă, Rona Hartner și Herve Camilleri au decis să divorțeze. Concurenta de la „Te cunosc de undeva!' a avut o relație timp de trei ani cu bărbatul de origine franceză. După despărțire, vedeta declara că s-a căsătorit cu „întunericul', iar din cauza partenerului său ajunsese să se distanțeze de fiica ei.

Se pare că Herve Camilleri nu a acceptat despărțirea de Rona Hartner și o caută în continuare. Artista a povestit că a încercat să-i explice într-un mod frumos și să-l facă să înțeleagă că nu mai formează un cuplu.

„Fostul m-a tot sunat. Fostului îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit, în curând se fac doi ani. Lui îi e foarte greu să creadă chestia asta. În martie 2023 se fac doi ani de la despărțire. El încă n-a procesat că ne-am despărțit. (…) Cu foarte multă empatie încerc să îi aduc aminte că suntem despărțiți și că așa vom rămâne. De bine oamenii nu divorțează', a mărturisit Rona Hartner, pentru Antena Stars.

Se pare că Herve își dorește să se împace cu Rona, în timp ce artista susține că șansele să formeze din nou un cuplu sunt aproape inexistente.

„Doar cu mine, nu vrea să se împace cu toate. Ideea este că eu de acolo de unde plec nu mă mai întorc, să fie foarte clar. Dacă am plecat dintr-un loc, am plecat. (…) Este foarte important în viață să respecți ceea ce ai trăit și să procesezi procesul de închidere a ușii', a adăugat aceasta.

rona-hartner-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Rona Hartner a fost căsătorită cu Herve Camilleri timp de un an jumătate. Cei doi au divorțat la notar pe data de 17 septembrie 2021, iar acum artista a dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care și-a dorit separarea definitivă.

„M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. Proiectul lui, el, tot ceea ce era, devenise prioritar. Eu am trecut pe planul doi și chiar mult mai departe. Persoana respectivă, cu care am fost căsătorită, avea un spirit zizanie în care se certa din absolut nimic. Începeau toate certurile vineri, când trebuia să am weekendul pentru fata mea. De vineri până duminică era coșmar. Pe mine religia m-a ajutat să văd. Eu sunt o persoană luminată și am avut impresia că m-am căsătorit cu întunericul’, a dezvăluit Rona Hartner, la un an de la divorț, în emisiunea „Vorbește lumea’, scrie FANATIK.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete