Fostul soț al Andei Adam are o altă relație. Cât de des își vede fiica

Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, face naveta între București și Constanța. El își vede destul de des fiica și îi place să își petreacă timp alături de ea.

Într-un interviu pentru cancan.ro, Sorin Nicolescu a vorbit despre viața pe care o are după divorțul de Anda Adam. Bărbatul este implicat într-o altă relație și își dorește să se căsătorească. Mai mult, fostul soț al artistei își mai dorește un copil.

„Nu am apărut pentru că nu am de ce și nici nu-mi place. În afară de rețelele mele de socializare unde și acolo postez rar… Și nu, nu sunt tată pentru a doua oară. Am pus un story pe Instagram cu bebele unui prieten și de acolo s-a vehiculat greșit! (…) Da. Vorbim despre orice și mereu și-a dorit un frățior!'

Momentan, fostul soț al Andei Adam locuiește în Constanța, însă vine destul de des și în București. „Locuiesc și în Constanța, și în București, unde împreună cu un prieten apropiat am construit niște case pentru vânzare în zona Corbeanca, și ne ocupăm de un proiect nou despre care nu sunt încă pregătit să vorbesc.

Evelin locuiește în București, ne vedem destul de des și oricând vrea ea. O mai iau și de la scoală atunci când sunt pe acolo, dar mai mult prin weekend-uri mai rămâne cu mine. Abia așteptăm vacanța de vară!'

Anda Adam a dezvăluit secretul căsniciei fericiteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete