Fostul socru al Andreei Antonescu s-a sinucis ca în filmele de groază

Cântăreața Andreea Antonescu și omul de afaceri Traian Spak au fost căsătoriți timp de aproape 9 ani. Împreună, fostul cuplu are o fiică, Sienna, în vârstă de 8 ani.

Recent, într-un interviu oferit revistei VIVA!, Andreea Antonescu a mărturisit că ea și Traian au decis să se separe.

„În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni.

Între noi au rămas o relație de prietenie și … procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile.

(…) Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional!

Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în țară. Suntem două persoane libere, care vor avea însă o relație pe vecie datorită Siennei.”

Trecutul tragic al lui Traian Spak. Tatăl bărbatului s-a sinucis de teama cancerului

Constantin Spak, unul dintre cei mai bogaţi olteni, şi-a pus capăt zilelor pe 9 aprilie 2011, chiar în sediul firmei din Valea Mare, judeţul Olt.

Afaceristul oltean şi-a înfipt de trei ori cuţitul în piept de teamă să nu aibă cancer. Întâi, i-a spus soției lui că merge la toaletă. Îngrijorată că nu mai revenea, Olimpia Spak a mers şi l-a găsit fără suflare.

„Nu există suspiciuni de omor. Rezultatul necropsiei indică trei plăgi penetrante semitorace, din care o plagă cardiacă, hemoragie internă şi externă”, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt.

Omul de afaceri nu a lăsat niciun bilet de adio, însă familia a confirmat că problemele medicale l-ar fi determinat să se sinucidă, nu cele financiare.

În 2010, Constantin Spak fusese supus unui transplant de ficat. „În urmă cu şase luni, domnul Spak a făcut un transplant de ficat. De atunci a intrat într-o stare de depresie, care s-a accentuat în timp.

De câte ori mergea la Bucureşti, la control, discuta şi cu un psiholog din cadrul spitalului. În urmă cu ceva timp a primit o informaţie că i-ar fi apărut un nodul cancerigen.

În toată această perioadă nu a mai comunicat cu familia. Vă confirm că nu s-a sinucis din cauza datoriilor, aşa cum se vehiculează”, a mărturisit o sursă pentru Adevărul.

„Din luna februarie a acestui an (2011), bolnavul a început să prezinte semne de depresie psihică majoră.

A fost evaluat mai întâi în institutul nostru şi apoi în Institutul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia, unde a fost recomandat un tratament psihiatric.

La ultimul control în clinica noastră s-a constatat prezenţa diabetului decompensat cu administrare de insulină.

Avea un aspect şi o funcţie normală a ficatului transplantat şi nicio altă problemă majoră la nivelul celorlalte aparate şi sisteme, precum şi niciun semn de recidivă neoplazică”, declara, la vremea respectivă, Prof. Dr. Irinel Popescu, potrivit Libertatea.ro.

I s-a recomandat continuarea tratamentului psihiatric însă, din păcate, omul de afaceri nu a mai ajuns la programare.

Foto: Libertatea.ro / Instagram

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă azi jurnaliștii români răpiți în Irak în 2005

Ce frumoasă este fiica Adrianei Trandafir! Maria Speranța studiază Marketingul în Olanda

Cum arată familia lui Ștefan Hrușcă. Cu ce se ocupă soția lui și cei doi copii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete