Fostul Principe Nicolae și soția lui vor deveni părinți

Fostul Principe Nicolae, nepotul regretatului Rege Mihai, și soția lui, Alina Maria, vor deveni părinți. Anunțul oficial a fost făcut luni, 1 iunie, iar Alina va naște în luna noiembrie a anului acesta.

Prima fotografie cu Alina însărcinată în GALERIA FOTO de mai sus!

Fostul Principe Nicolae și soția lui vor deveni părinți

„Copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale”, precizează Nicolae.

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil.

Va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai”, a comunicat Nicholas Medforth-Mills.

Cei doi mărturiseau încă din urmă cu doi ani că își doresc să-și mărească familia.

Nuntă regală de vis în Sinaia

Fostul Principe s-a căsătorit pe 30 septembrie 2018 cu logodnica lui Alina Binder, în Sinaia. Sute de oameni, turiști sau localnici, au venit să îi vadă și să-i felicite pe miri.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, nu a venit la nuntă. Nici mama lui Nicolae, Principesa Elena, nu i-a fost alături.

Cei doi miri și-au făcut apariția la prânz, la Biserică „Sfântul Ilie” din Sinaia. Rochia de mireasă a Alinei a fost realizată de Casa Parlor.

„Ne face plăcere să dezvăluim povestea rochiei de mireasă creată de Parlor pentru Alina Binder, mireasa Principelui Nicolae”, s-a anunțat pe pagina oficială a brandului.

„Alina a dorit să poarte o rochie de inspirație tradițională și, pentru că era cel mai aproape de sufletul ei, am ales ca pentru broderia rochiei să reinterpretăm elemente din portul tradițional al bunicii sale.

Țesăturile alese sunt nobile, rochia este creată din 14 metri de mătase, din patru metri de tul de mătase, brodat manual cu flori de câmp, preferatele Alinei.

Croiala îi pune în valoare silueta, iar modul în care am ales să dăm volum fustei este o tehnică specifică brandului, pe care am folosit-o de-a lungul timpului la multe dintre creațiile noastre”, se arată într-o înregistrare a brandului, citată de Libertatea.

Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina, au ales Thailanda ca destinație pentru luna lor de miere. Nicolae mai are o fiică, Iris Anna (4 ani), dintr-o relație anterioară.

Foto: Facebook

Citește și:

Declarații TULBURĂTOARE făcute de văduva lui Mihai Constantinescu: „Mihai mi-a spus…”

Prima fotografie cu chipul fiicei Danei Rogoz! Ce frumoasă este Lia Elena

Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri de cancer. Vorbește în direct despre cumplita experiență!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete