Fosta vedetă Pro TV și-a cunoscut actualul soț pe un site de matrimoniale. „În 3 săptămâni m-a cerut de soție”

A fost căsătorită timp de peste 20 de ani, dar a divorțat de tatăl copiilor ei. Acum, Adela Pârvu, fostul arhitect de la „Visuri la cheie', s-a căsătorit cu Bogdan, bărbatul pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale. 

adela parvu casatorita pe un site de matrimoniale 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Adela Pârvu a vorbit despre fosta ei căsnicie. Nu mai era fericită alături de partenerul de viață, dar și diferența mare de vârstă dintre ei a făcut-o pe aceasta să ceară divorțul. „Ce exemplu dăm copiilor?! Mai bine doi părinți fericiți decât doi părinți nefericiți. Era o diferență de 24 de ani între noi. Suntem datori să ne trăim viața din plin. Profesional, am reușit să fac lucruri frumoase, dar personal am nevoie de afectivitate. Copiii se așteptau ca noi să divorțăm, au 21 de ani, au înțeles, noi avem un dialog foarte deschis, suntem oameni, ne asumam, ei au înțeles.

Pentru ei contează să își vadă părinții fericiți. Inițial, m-am gândit că poate e un eșec, dar apoi am vrut să înțeleg ce s-a întâmplat și am apelat la terapie de psihanaliză. Am vrut să înțeleg de ce nu am avut o viață personală frumoasă. Psihanaliza m-a ajutat foarte mult, am înțeles cum funcționam ca un copil și cum repetam același comportament ca adult', a spus Adela Pârvu în emisiune.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Adela Pârvu a dezvăluit că s-a căsătorit. Soțul la cunoscut chiar pe un site de dating.

„Băieții mei m-au încurajat să accesez platformele de dating sau agenții matrimoniale. Am văzut că nu se întâmplă mare lucru cu agențiile matrimoniale și nici cu platformele de dating. Dar într-o seară de august mi-am refăcut contul pe un site de dating, și primul care mi-a scris a fost chiar Bogdan (n.red. actualul soț). A intrat în vorbă cu mine, mi-a plăcut profilul lui, era o descriere sumară, dar onestă. El, la un moment dat, m-a rugat să îi dau profilul meu de Facebook. M-a cucerit cu simțul umorului, cu o glumă pe care a făcut-o. În 3 săptămâni m-a cerut de soție. A fost scurt și direct, iar răspunsul meu a fost DA.

I-am stricat planurile, am intuit că vrea să mă ceară de soție și i-am zis că nu mă impresionează vreun inel cu diamant. Am zis că singurul inel pe care îl vreau e verigheta. Acum avem o săptămână de când ne-am căsătorit, vrem o viață de miere, nu doar o lună de miere', a spus Adela Pârvu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete