Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a căsătorit la 6 ani de la divorțul de prezentator. Cine e soțul Dianei Simion

Diana Simion și Răzvan Simion au divorțat în 2015 după un mariaj de aproximativ 15 ani de zile. La șase ani de la despărțire, ea și-a refăcut viață alături de Radu Biță. Chiar în weekendul care a trecut s-au și căsătorit. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Diana Simion formează un cuplu din 2019 cu Radu Biță, un om de afaceri din Timișoara, deși ei se cunosc de 20 de ani. S-au reîntâlnit în împrejurări fericite și au pornit într-o frumoasă și matură poveste de dragoste. Ei sunt împreună de doi ani și s-au logodit după ce copiii lui Răzvan Simion, Ianca și Tudor, l-au acceptat pe afacerist în viața lor.

Acum, cei doi și-au unit destinele, au devenit soț și soție. Cel care a făcut fericitul anunț a fost Radu Biță. „Da. Suntem o familie!', a notat el pe Facebook în dreptul mai multor imagini de la eveniment. Diana Simion apare îmbrăcată într-o rochie roz, lungă, iar el poartă un costum elegant, asortat cu al soției. Cei doi s-au și sărutat și și-au arătat chiar și verighetele, scrie libertatea.ro.

Dacă Diana are o relație doar de doi ani, fostul soț a fost implicat în mai multe relații. Prima relație a fost cu Lidia Buble, relație ce și-a asumat-o imediat după divorț, iar multă vreme s-a speculat că artista ar fi fost motivul separării celor doi. Cei doi au trăit o poveste frumoasă de dragoste, însă din 2020, vedeta postului Antena 1 a anunțat despărțirea de cântăreață.

Colaborarea pe plan profesional a continuat, iar Răzvan Simion are, în prezent, o nouă parteneră, Daliana Răducan, arhitect și designer interior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete