Fondatoarea Brand-ului Barbara Langellotti Atelier duce experiența viitoarelor mirese la cel mai înalt nivel

Cum a ajuns Barbara Langellotti Atelier să colaboreze cu cele mai mari case de modă din lume, precum PRONOVIAS și VERA WANG ?

Povestea a început acum 8 ani, când am mers în căutarea rochiei visurilor mele. Contrar așteptărilor unei experiențe de poveste, atunci când emoția este puternică, am întâmpinat câteva situații jenante pentru o viitoare mireasă precum: lipsa diversității rochiilor, taxa de probat produsele, lipsa de personal și de profesionalism, timp și număr de rochii limitat la probă iar lista poate continua. 

În acel moment, m-am hotărat asupra faptului că nivelul acestei experiențe trebuie să fie altul și că eu, pot aduce o schimbare categorică în acest domeniu.

De ce să alegi Barbara Langellotti Atelier?

Încă de mică am cochetat cu lumea modei, provenind dintr-o familie cu rădăcini italiene, unde moda se respiră prin toți porii. Am avut experiența de model cu brand-uri cunoscute, am participat la reality show-ul televizat Next Top Model' by Catalin Botezatu, cu nume mari din industria modei românești și nu numai. Ulterior am dobândit cunoștințe în domeniul antreprenoriatului, al design-ului și am dezvoltat un stil unic, personal în crearea  vestimentației de lux feminină.

Toate experiențele și-au pus amprenta peste acest proiect de success, în continuă expansiune. Pe parcursul anului 2022, miresele s-au putut bucura de noi și în Brașov, iar în 2023 promitem extinderea și în București. 

 Am devenit  al -3-lea showroom din România care colaborează cu aceste branduri și cel care a pus zona Moldovei pe harta PRONOVIAS, ajutând viitoarele mirese din zonă să nu mai fie nevoite să parcurgă sute de kilometri pentru a întâlni rochia mult visată.

Pe langă bine cunoscutele rochii, în atelierele noastre se pot găsi rochii creații proprii, ale altor design-eri renumiți, atât de mireasă cât și de ocazie, dar dacă toate acestea nu rezonează cu imaginea rochiei dorite, o putem crea împreună ca model unicat, alături de maeștrii noștri croitori.

Imbrăcam de 8 ani mii de mirese, nașe și invitate, cu profesionalism, într-un spațiu generos de 600mp, cu o gamă diversificată de produse și cu o consiliere onestă. Satisfacția clientelor noastre este parte din reușită și poate fi identificată cu usurință atât în online, https://www.facebook.com/search/top?q=barbara%20langellotti%20atelier , https://www.instagram.com/barbaralangellotti/ , cât și în magazinele fizice.

Pe scurt, cu multă muncă, ambiție, perseverență, pasiune și devotament, poți ajunge unde ți-ai propus.

Noi nu creăm doar rochii, creăm o întreagă experiență de vis!

Dacă ești o viitoare mireasă, te poți convinge de cele menționate programându-te în showroom-urile noastre cu un singur click: https://atelierbarbaralangellotti.com/pages/solicita-o-programare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial