Fluturi & Farfalle, noua gama de vinuri Halewood International & Antinori

Vitis Metamorfosis reprezinta fructul imbinarii a trei mari forte: reputatia in lumea vinului a Familiei Antinori, spiritul inovativ si experienta companiei Halewood cu talentul si priceperea enologului Fiorenzo Rista. Impreuna acestea formeaza o punte de legatura intre culturi europene, legatura simbolizata de zborul liber de fluturi sau farfalle.

Halewood International, cel mai mare producator si distribuitor independent de vinuri si bauturi alcoolice din Marea Britanie, a investit in viticultura romaneasca, avand convingerea ca tara noastra are toate ingredientele necesare pentru a produce vinuri de calitate. Astazi Halewood detine peste 400 ha de vie in trei dintre cele mai importante regiuni viticole ale Romaniei: Dealu Mare, Podisul Transilvaniei si Murfatlar.

Feteasca regala
Marchesi Antinori
este producatorul italian de vinuri a carui istorie se intinde pe parcursul a peste sase sute de ani, din 1385, cand Giovani di Piero Antinori a devenit parte a organizatiei Arte Fiorentina dei Vinattieri. Reprezentand una dintre cele mai mari companii de vinuri din Italia, Familia Antinori a dat dovada de inovatie in afaceri, facand alegeri curajoase si aratand intotdeauna respect pentru traditie.

Cu experienta indelungata in viile si pivnitele din Romania, enologul Fiorenzo Rista este forta creatoare din spatele vinurilor lansate de Vitis Metamorfosis, reusind sa imbine cu maiestrie stilul italian si spiritul romanesc.

Dupa o analiza atenta si multe vizite in diferite regiuni viticole, Vitis Metamorfosis a ales frumoasa regiune Dealu Mare unde au fost achizitionate 100 ha de teren, toate cu o superba expunere si cu un pronuntat caracter de „terroir”. Tot aici s-au pus bazele noii crame, care urmeaza sa fie finalizata in toamna acestui an.

De la inceput, filozofia care ne ghideaza a fost indreptata catre calitate, atingerea excelentei, originalitate si individualitate. Ne-am propus ca vinurile noastre sa stea alaturi de cele mai bune vinuri din tara si sa concureze pentru calitate cu cele mai apreciate pe plan mondial, acesta fiind motivul pentru care am cultivat in viile noastre atat soiuri nationale cat si internationale.

Incepand cu anul 2009 si pana in prezent, compania Vitis Metamorfosis a lansat pe piata din Romania doua game de vinuri: Cantus Primus Cabernet Sauvignon, varful de lance al acestui parteneriat, primul zbor al micului nostru fluture si gama Vitis Metamorfosis, reprezentant de seama al acestui joint venture de succes.

Cea mai noua gama, Fluturi & Farfalle, a prins aripi chiar in aceasta primavara in cadrul evenimentului de lansare ce a avut loc la resedinta Ambasadorului Marii Britanii E.S. Dl. Martin Harris.

Gama Fluturi & Farfalle contine patru vinuri din recolta anului 2011: doua vinuri albe, Feteasca Regala si Sauvignon Blanc, ce incanta simturile cu finetea, fructuozitatea si prospetimea aromelor si doua vinuri rosii de seama, Merlot si Cabernet Sauvingon, ce apartin celor mai populare soiuri de struguri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Culinar