Florina Mărcuță a renăscut după divorțul de Bebe Cotimanis

Florina Mărcuță și Constantin (Bebe) Cotimanis au avut o relație ce a durat 17 ani. Cei doi s-au despărțit acum trei ani în urma adulterului comis de actor. Dacă el și-a refăcut viața și este într-o relație cu o colegă de scenă, Iulia Dumitru, Florina Mărcuță s-a concentrat pe creșterea și educația fiului său, punându-se pe ea pe locul doi.

Cu toate acestea, fosta soție a lui Bebe Cotimanis pare că a renăscut după suferința ce i-a produs-o actorul, părăsind-o pe ea și pe fiul lor pentru o femeie mai tânără. Florina Mărcuță a postat, de curând, fotografii pe rețelele de socializare de unde reiese spiritul tânăr, deși are puțin peste 50 de ani.

Dincolo de zâmbetul larg ce-l afișează, fiind însoțită de fiul său și de prietena acestuia, nu putem să nu remarcăm cât de bine arată din punct de vedere fizic. Ținuta vestimentară aleasă, și anume o rochie scurtă, vaporoasă, dar și look-ul fantastic o avantajează de minune.

Florina Mărcuță lucrează în domeniul make-up-ului și soarta a adus-o din nou față în față cu Bebe Cotimanis, fiind nevoiți să lucreze împreună. Aceasta a declarat că s-au purtat ca doi profesioniști și nu au lăsat umbrele trecutului să le afecteze colaborările de pe platourile de filmare.

„Machiajul lui Bebe a fost făcut de mine şi a durat doar 20 de minute. Suntem prieteni acum, ne-am împăcat. I-am făcut o tăietură care, spre finalul filmului, trebuia să apară ca o cicatrice. Am lucrat foarte bine împreună, ne-am comportat ca doi colegi de platou şi ne-am văzut fiecare de «rolurile» noastre. De atunci, nu s-a mai ivit ocazia să colaborăm', a povestit Florina Mărcuță.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete