Florin Zamfirescu îi răspunde lui Maurice Munteanu după acuzațiile făcute: „Era tâmpit. Credeți că pe mine chiar mă interesează că el era homosexual sau nu?”

Florin Zamfirescu reacționează după ce Maurice Munteanu l-a acuzat că e homofob. Juratul de la „Bravo, ai stil!' a declarat că ar fi fost discriminat de actor când a vrut să dea la Facultatea de Actorie din cauza orientării sale sexuale.

Recent, pe una dintre rețelele de socializare, Maurice Munteanu l-a acuzat pe Florin Zamfirescu că l-ar fi discriminat când a vrut să dea la Facultatea de Actorie din cauza orientării sale sexuale. Când avea 18 ani, vedeta de la Kanal D s-a înscris la UNATC, pentru că își dorea să fie actor, însă ar fi fost întrebat în mod tendențios de Florin Zamfirescu, care unul dintre profesorii evaluatori, dacă are sau nu prietenă.

„Țin minte prima întrebare pe care mi-a adresat-o Florin Zamfirescu la admitere – ai prietenă?' – și, desigur, tot coșmarul declanșat ulterior de această întrebare. Dar și umilințele.

Și rușinea, și faptul că mă simțeam neputincios la cei 18 ani ai mei – realizezi că asta e o problemă, nu?'. Pentru cine, mai exact, domnule Zamfirescu, este o problemă? Mi-am răspuns singur. M-a ajutat și abordarea auriferă a maestrului', a scris Maurice Munteanu pe Facebook.

Contactat de jurnaliștii de la Fanatik, Florin Zamfirescu a răspuns: „Am văzut ce s-a spus, ce a scris. Nici nu mai știu în ce context l-am întrebat, sincer, dacă are prietenă. El era cam infantil la probe. La teatru se mai întreabă una, alta, se mai discută lucrurile astea'.

Florin-Zamfirescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„La câți studenți au trecut prin mâna mea… Pot să spun sigur că nu l-am întrebat în mod tendențios. Vedeți, se poate face o veste din nimic. Când un profesor pune întrebări pentru un candidat, vrea să îl descopere, să știe câte ceva despre el. Eu întrebam și fetele dacă au iubit, dar nu pentru că ar conta asta în meseria de actor. Eu îi întreb și pe nepoții mei. Am un nepot în clasa a IV-a, îl mai întrebam: măi, tu ai prietenă? Nu știu ce e tendențios în asta!', a continuat actorul să spună.

Întrebat de ce crede că Maurice Munteanu s-a simțit umilit de întrebarea lui, Florin Zamfirescu a declarat: „L-am blocat cu întrebarea pentru că era tâmpit. Eu nu vreau să mă disculp în niciun fel. Eu nu permit nimănui să facă astfel de insinuări. Ce vină am eu dacă el s-a simțit, vezi Doamne, lezat? Credeți că pe mine chiar mă interesează că el era homosexual sau nu?'.

De asemenea, actorul a ținut să sublinieze faptul că nu este homofob și nu are nimic cu persoanele care au o altă orientare sexuală.

„De ce nu se spune câți actori au trecut și sunt homosexuali? Pe cei pe care i-am trecut, de exemplu… De ce nu se face caz din asta? Să fim serioși! Sunt vedete mari, cunoscute, care au orientarea asta. Am avut prieteni homosexuali, nu o să dau nume. Pe mine nu mă interesează ce fac ei. Am jucat cu actori care sunt homosexuali. Că nu sunt de acord cu homosexualitatea, asta e altă poveste. Și homosexualitatea asta cred că este o metodă naturală de reglare a numărului populației pe planetă, că parcă ne-am cam înmulțit', a mărturisit Florin Zamfirescu pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete