Florin Ristei, pregătit să-și întemeieze o familie alături de iubita lui

Florin Ristei, pregătit să-și întemeieze o familie alături de iubita lui

Dacă săptămânile trecute cârcotașii au crezut că Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit din cauza faptului că nu au mai postat imagini împreună pe rețelele de socializare, cei doi au apărut la emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani' mai fericiți ca niciodată.

Dacă se anunță o nuntă în lumea vedetelor, nu se știe sigur, însă ce i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi a fost o fotografie recentă de la munte, unde Naomi poartă cu mândrie un inel frumos pe degetul care ar anunța o logodnă.

Ceea ce ar fi întărit presupunerile a fost chiar afirmația lui Dani Oțil care le-a spus în emisiune că sigur va fi prezent la nunta lor.

„O să vin la nuntă și o să țin un speech', i-a spus Dani Oțil lui Naomi Hedman. Dacă a fost o glumă nevinovată sau nu, având în vedere obiceiul matinalului de a pune paie pe foc, vom afla cu siguranță chiar de la cei doi îndrăgostiți care par din ce în ce mai aproape de marele eveniment.

Florin Ristei a declarat că nu a făcut până acum nici o cerere în căsătorie, însă de când este cu Naomi recunoaște că i-a trecut prin minte acest gând.

„Nu (nr. am dat niciun inel)! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture. Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat', a mărturisit Florin Ristei în emisiunea matinală de la Antena 1.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete