Florin Ristei: „Naomi este mult mai open-minded decât mine”

Relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman i-a luat prin surprindere pe toți. Chiar și pe Florin Ristei, care povestește despre trăirile pe care nu le-a mai simțit până la venirea lui Naomi în viața ei.

Invitat în podcastul lui Speak, Florin Ristei a vorbit despre relația cu Naomi Hedman, logodnica lui pe care a întâlnit-o chiar la emisiunea unde este jurat, X Factor. Acesta a recunoscut că cei doi s-au confruntat și se confruntă în continuare cu reacții urâte din partea celor din jur.

„Ce mișto e să vorbești cu altcineva, care are altă cultură și altă educație. Am ajuns la concluzia, dacă e să compari, că eu sunt la nivelul gândirii generației mamei ei, deci suntem cam cu o generație în urmă ca gândire. Ea este mult mai open-minded decât mine, clar. Nu că eu n-aș fi, dar dacă tu nu îmi pui problema să fiu open-minded pe ceva, nu-mi vine să mi-o pun', a povestit Florin Ristei.

Florin Ristei a vorbit și despre problemele rasiale cu care s-a confruntat Naomi, originară din Londra, de la venirea în România. „Eu îi explic și o pun și pe seama lipsei, nu de cultură, ci de informație, însă ea spune că și lipsa de informație e tot o lipsă de cultură'.

Cei doi și-au cunoscut și familiile. Mama lui Florin este profesoară de limba română, prin urmare cele două au petrecut mai mult timp împreună, iar acum Naomi a început să citească în mod cursiv.

Florin Ristei: „Sunt altfel, au o altă energie'

Pe de altă parte, și Ristei i-a cunoscut pe părinții ei, la nunta surorii sale. „Tatăl ei este toboșar, unu la unu Morgan Freeman (…). Mai are trei surori. Sunt altfel, e o altă energie.'

Ristei a povestit și despre modul în care Loredana a simțit chimia dintre cei doi. „Când a venit Naomi, ea a intrat și eu am rămas așa… toată lumea s-a prins că mi-a plăcut. A cântat și mi s-a părut că ar cânta mai bine cu cineva lângă ea. Și-am zis, dați-mi un microfon. M-a prins și în elementul meu, sigur pe mine la cântat. Loredana a comentat, vezi că te-ai aprins. Am cântat și chiar am simțit o conexiune. Și de-atunci mi-a zis Loredana că s-a deschis chakra.'

Artistul a continuat: „A intrat pe 3 octombrie la Delia în bootcamp și nu a mai plecat. În seara aia am ieșit, a venit la mine la cântat, iar luna aia… n-am trăit în viața mea o așa lună intensă. Nu făceam nimic, că era și pandemie. Am dus-o la mare, la munte, în toate cabanele. Dacă în momentul ăla ea îmi zicea să mă mut în Londra, eu mă mutam. Mi-a luat mințile.'

Florin RisteiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Vica Blochină lovește din nou în Oana Roman

Foto: Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete