Florin Piersic, la 85 de ani, pleacă din România: „Să-și amintească oamenii de mine după…”

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori din România. Îndrăgitul actor ajuns la 85 de ani este extrem de activ și trăiește fiecare zi la intensitate maximă. Acesta nu își dorește să renunțe la scenă, motiv pentru care a luat o decizie uimitoare.

Florin Piersic este unul dintre marii actori ai României care își iubește cu ardoare profesia, iar recent a dezvăluit că va pleca din țară pentru a susține spectacole în Belgia. Mai mult decât atât, acesta le-a pregătit și alte surprize fanilor în perioada imediat următoare.

„Vineri plec în Belgia, unde voi sta trei zile și voi avea spectacol cu piesa ‘Străini în noapte. Urmează pentru mine o perioadă agitată, pentru că, în luna decembrie, voi merge în Dubai, la invitația lui Dan Negru, vom filma emisiunea de Crăciun, care deja a devenit tradițională. De această dată, voi pregăti telespectatorilor o surpriză și voi comenta fotografiile pe care le-am făcut, de-a lungul anilor, în timpul călătoriilor petrecute în străinătate.

Mă voi întoarce la Bruxelles, după doi ani de la ultimul recital pe care l-am susținut, în fața românilor de acolo. În ciuda problemelor cauzate de pandemie, mi-a dat telefon domnul Ciprian, organizatorul evenimentului, care mi-a spus că nu poate amâna spectacolul, pentru că toată lumea s-a bucurat că vin să joc acolo. Sunt fericit că oamenii mă iubesc, în continuare, așa cum vă iubesc și eu pe voi toți, iar emisiunea pe care v-o pregătesc de Crăciun va sta și ea, mărturie', a dezvăluit Florin Piersic, potrivit fanatik.ro.

Mare actor i-a mărturisit lui Dan Negru în urmă cu ceva timp câteva detalii importante care și-au pus amprenta pe viața sa. De-a lungul timpului, Florin Piersic a călătorit peste tot, însă în suflet i-au rămas drumurile la Mormântul Sfânt. Acesta a mers de 46 de ori acolo și simte că s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu. Cu toate acestea, nu poate accepta moartea și își dorește să trăiască mulți ani de acum încolo.

„Cum aș vrea să-și amintească oamenii de mine după o sută de ani? N-o să-și mai aducă aminte nici de ei, darămite de mine. Uiți și după două zile ce faci, se uită tot', a declarat Florin Piersic în urmă cu ceva timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete