Florin Piersic Jr., dezvăluiri despre relația cu tatăl său: „Îmi era greu să înțeleg”

Florin Piersic Jr. în vârstă de 53 de ani este fiul marelui actor Florin Piersic și al regretatei actrițe Tatiana Iekel. Regizorul a fost invitatul lui Marius Tucă și i-a dezvăluit acestuia care este de fapt relația tată-fiu, mai ales că au existat zvonuri că cei doi nu și-ar mai fi vorbit ani întregi.

Florin Piersic Jr. și-a urmat tatăl și a făcut carieră în lumea cinematografică. De asemenea, pe plan personal, acesta se bucură de o relație frumoasă alături de Andreea Cipcă, care i-a și dăruit un fiu pe nume Sasha, care are acum 5 ani.

Dacă relația cu fiul său este extrem de apropiată și fac multe activități împreună, nu poate spune același lucru și despre relația lui cu Florin Piersic. Nu se văd des din cauza programului lor încărcat, însă niciodată nu au fost prea apropiați.

„Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză. Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public.

Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine… Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum, pentru că noi nu am avut o relație reală. E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…', a mărturisit fiul lui Florin Piersic în emisiunea „Marius Tucă Show', scrie Libertatea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete