Florin Piersic, într-o formă de zile mari

Florin Piersic a acceptat, de-a lungul timpului, invitațiile lui Dan Negru de a apărea în edițiile speciale găzduite de acesta. De curând, cei doi au mers împreună la Dubai și au intrat în direct de acolo cu fanii lor.

Florin Piersic este unul dintre marile nume ale teatrului și cinematografiei românești. Odată cu instalarea pandemiei de Coronavirus în România, a decis să se retragă din viața publică la Club, pentru a se proteja. Cu toate acestea, a păstrat legătura cu Dan Negru, cu care a și filmat câteva ediții speciale. De Florii, anul acesta, Dan Negru declara pe Facebook: „După emisiunea de Crăciun, am mai vorbit cu Florin doar la telefon, stările de urgență, virușii și valurile virușilor ne-au ținut departe. Am fugit până la Cluj pentru că n-avea cum să lipsească din „Legendele'. Și pentru că mi-am promis că-l voi aduce de fiecare Sărbătoare în casele din România! El fiind o sărbătoare!'.

Florin Piersic: „Dubaiul este o altă lume'

Prezentatorul s-a ținut de cuvânt, iar pentru filmările de Crăciun, cei doi au mers la căldură, în Dubai. Cei doi au transmis în direct de acolo, mai exact din piscina unui cunoscut hotel.

Iar cei de acasă l-au putut vedea pe Florin Piersic într-o formă fizică excelentă. Dan Negru a și scris, pe pagina sa de Instagram: „Am pierdut 50 dirhami ( vreo 50 de lei). Am pus un pariu cu puștiul ăsta că-l bat la 100 m liber cursa de înot. El, Piersic la 85. Am fost pe aproape dar tot m-a luat cu vreo juma de metru…'

„Am ales locul ăsta pentru că am vorbit despre călătoriile lui Florin în lume', a povestit Dan Negru, iar pe parcursul live-ului lor, Florin Piersic și-a amintit de două dintre deplasările lui, la Paris și în Atena, unde a urcat mii de scări. Despre Dubai, actorul a recunoscut că este „altă lume', la fel ca spectacolul la care au asistat cei doi.

Dan Negru si Florin PiersicSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Ce cadou i-a făcut Kate Middleton Reginei Elisabeta?

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete