Florin Dumitrescu, transformare totală de look: „Nu ştiu de ce…”. Cum arată acum celebrul chef?

Al nouălea sezon al show-ul culinar „Chefi la Cuțite' a luat sfârșit, însă finalistul lui Florin Dumitrescu nu a reușit să câștige lupta pentru marele premiu. În semn de protest sau nu, juratul emisiunii de la Antena 1 a postat o fotografie pe contul său de Instagram, uimindu-i pe fani.

Decizia pare a fi luată peste noapte, iar rezultatul a fost uluitor. Ei bine, Florin Dumitrescu s-a hotărât să renunțe la barbă. Amuzant este că simpaticul chef pare a da vina pe soția sa, menționând că așa s-a trezit.

„Salut! Nu ştiu cum şi nu ştiu de ce, m-am trezit bărbierit! @cristinasimadumitrescu ce ai făcut?!', a scris juratul emisiunii „Chefi la cuțite' în descrierea fotografiei.

Din „tonul' mesajul reiese relația extrem de frumoasă pe care o are cu soția sa. De curând, acesta a fost surprins de Speak în culisele emisiunii vorbind la telefon cu soția sa, acesta fiind primul lucru pe care îl făcea atunci când aveau o pauză de filmare.

„Da, vorbim în fiecare pauză. Eu vorbesc foarte des cu nevastă-mea pentru că ne iubim foarte mult, pentru că noi nu putem să stăm foarte mult despărțiți unul de celălalt și cu toate astea…', i-a spus Chef Dumitrescu lui Speak.

Florin Dumitrescu și frumoasa Cristina Sima sunt împreună de 11 ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010, atunci când ea a a trecut pragul restaurantului în care lucra în acea perioadă actualul jurat de la „Chefi la Cuțite’. El s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa blondă, iar a doua zi i-a cerut prietenia pe Facebook, susținând că aceasta i-a fost sugerată de platforma de socializare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete