Florin Dumitrescu nu își deschide restaurant. Care e motivul: „Eu nu am timp de asta”

Florin Dumitrescu, care e jurat la „Chefi la cuțite', a dezvăluit în podcastul Zunivers cu Otravă de ce el nu își deschide restaurant. Colegul lui, Cătălin Scărlătescu, are unul chiar în București.

Florin Dumitrescu a explicat că știe bine ce se întâmplă într-un restaurant, că preparatele nu pot fi servite rapid, așa cum mulți clienți își doresc. Toate felurile de mâncare au nevoie de timp pentru a fi gătite perfect, a spus el, conform Libertatea.

„Risotto nu ai cum să îl scoți mai repede de 20 de minute. Nu fierbe orezul ăla în 20 de minute. Pastele, mai repede de 10 minute nu ai cum să le scoți. Adică sunt niște timpi pe care trebuie să îi lași', a explicat Florin Dumitrescu, completat fiind de Otravă:

„Cred că trebuie să existe o diferență între fast-food și restaurant. Adică vii la masă la restaurant și îți asumi că va mai dura', a spus prezentatorul.

Florin Dumitrescu a și mărturisit de ce el nu își deschide un restaurant.

„Ai nevoie de un spectacol în toată povestea asta. Eu de ce nu îmi fac cârciumă în momentul ăsta? Eu nu îmi fac cârciumă pentru că tu nu ești disponibil să îmi dai două ore din viața ta, în primul rând. Eu nu am timp de asta', a declarat bucătarul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete