Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme în 21 de zile. Dieta pe care a ținut-o: „A dat un randament mult mai bun”

În doar 21 de zile, Chef Florin Dumitrescu a reușit să slăbească 10 kilograme. Juratul de la „Chefi la cuțite' a dezvluit ce dietă a ținut și a dat rezultate.

Prima dată, Florin Dumitrescu a slăbit 17 kilograme, iar acum a reușit să slăbească 10 kilograme în 21 de zile. Bucătarul a ținut timp de trei săptămâni un regim strict care se bazează pe trei alimente.

Dieta juratului de la „Chefi la cuțite' presupune trei zile de mâncat doar varză, următoarele trei zile doar orez și încă trei zile în care se consumă piept de pui la grătar. În cea de-a zecea zi se poate consuma legume crude sau gătite la grătar. După cele zece zile, dieta se ia de la început.

„Am terminat dieta și ce să fac eu primul lucru după dietă? Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun.

Am dat 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate -aproape 10, dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare', a povestit recent Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Florin-Dumitrescu-dieta-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De ce nu mai mănâncă pâine cumpărată

În urmă cu ceva timp, Florin Dumitrescu a fost invitat la podcastul lui George Buhnici, unde a spus de ce nu mai mănâncă pâine cumpărată. Bucătarul are un prieten care deține o brutărie și i-a spus ce conține pâinea pe care o vinde.

„Dacă vrei, te fac să nu mai mănânci pâine în viața ta. Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie, o avea deschisă de foarte mult timp. La un moment dat, i-a curs bidonul de afânător, era un ingredient lichid pe care-l băga în aluatul de pâine și i-a făcut gaură în beton. Ăla a căzut ca picătura chinezească, peste noapte i-a făcut gaură în beton, în 12 centimetri. Asta se întâmplă de fapt cu ce mâncăm noi. De asta, atunci când cumperi pâinea trebuie să știi ce cumperi. Că dacă o cumperi pe cea mai ieftină clar va fi așa. Eu de asta mănânc lipie, faină cu apă', a declarat chef Florin Dumitrescu în cadrul podcastului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete