Florin Călinescu și Alexandra Dinu, înlocuiți la Pro TV! Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt noii jurați de la „Românii au talent”

Sezonul 12 „Românii au talent' va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Primele noutăți de care telespectatorii vor avea parte sunt două modificări în componența juriului.

romanii au talent sezonul 12 (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

 

Andi Moisescu și Andra, cei doi iubiți jurați care au fost prezenți din primul sezon, vor avea parte de doi colegi bine cunoscuți și apreciați de către public. Mihai Bobonete, îndrăgitul actor și comediant, și Dragoș Bucur, bine cunoscutul actor și prezentator TV, vor completa echipa juraților Românii au talent, sezonul 12.

Alături de aceștia se vor afla, în culise, cei mai talentați prezentatori: Smiley și Pavel Bartoș. Ca de fiecare dată, ei le vor oferi concurenților energie și încredere că vor fi cei mai buni.

Entuziasmat de noua provocare, Dragoș Bucură declară: „Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!'.

Încântat să se alăture echipei celui mai iubit show din România, Mihai Bobonete spune: „Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete