Florin Călinescu, replici neașteptate la adresa lui Dani Mocanu: „Ești un pitic pe lângă Elon Musk”

Florin Călinescu a avut un dialog cu Dani Mocanu, platformă unde prezentatorul TV și-a făcut cont recent. Ce i-a spus cântărețului, care se află acum în arest la domiciliu.

Într-un live pe TikTok, Florin Călinescu a vorbit cu Dani Mocanu și s-a legat de el, după ce cântărețul s-a afișat cu pachete de bani cash pe social media. Prezentatorul TV i-a spus că nu se poate compara vreodată cu unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii, astfel că l-a dat exemplu pe Elon Musk.

„Îți iei o mașină de 700 de cai și mergi cu 10 km/h prin cartier cu mâna ieșită așa, să te vadă cartierul. Dacă mergi cu 400 km/h pe autostradă cum se filmează niște fraieri, ești un g****r. Nu ești șmecher. Șmecherii merg cu 20 la oră cu o mașină de 4.000 de cm2.

Țiriac a spus o chestie extraordinară: Care este noțiunea noastră despre bogăție? Când mă duc la restaurant și comand ceva și nu mă mai uit la bani.

De ce ai pus și tu botul la chestia asta, de ce și tu a trebuit să iei niște pachete de bani, cui să i le arăți? Lui Donald Trump? Erai în competiție cu el? Sau cu Bill Gates.

Dani Mocanu are 7 milioane de euro. De ce trebuie să îmi arăți? Că tot ești un pitic pe lângă Elon Musk. Fii atent aici! Elon Musk a cumpărat Twitter cu 45 de miliarde, crezi că poate să ne arate miliardele alea așa, pe burta goală?', a spus Florin Călinescu pe TikTok.

Florin-Calinescu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Bine, vreau să vă răspund!', i-a spus Dani Mocanu pe un ton calm.

„Eu am crezut că aia e recuzită. Eu sunt convins că tu nu ai 7 milioane de euro, d***u', a continuat Florin Călinescu.

„Sunt amărât, sunt amărât! (…) Aveţi perfectă dreptate! Dar dacă eu am analizat publicul din România şi am ajuns la concluzia că asta se vinde, eu mi-am perfecţionat personajul meu să fie cât mai autentic! Unde e vina mea că eu îmi vând produsul?', a răspuns cântărețul.

„Eu nu cred că ești așa Titi Durul. Eu cred că tu dacă te uiți la o panseluță plângi', i-a spus prezentatorul TV. În replică, manelistul a recunoscut că uneori plânge la filme de dragoste sau la cele cu animale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete