Florin Călinescu a plecat la concurență. Ce emisiune va prezenta începând din octombrie: „Am vrut întotdeauna să fac…”

Florin Călinescu a anunțat în cadrul unui live pe Facebook că a semnat un nou contract, după plecarea de la Pro TV. Fostul jurat de la „Românii au talent’ va face parte din echipa Prima Tv și posturile din portofoliul Clever.

Florin Călinescu și-a surprins fanii când le-a transmis că a încheiat colaborarea cu postul de televiziune din Pache Protopopescu. S-a zvonit chiar că își va face propriul post de televiziune sau că va oferi consultanță pentru anumite posturi de televiziune.

Ei bine, în cadrul lansării grilei de toamnă, Prima TV a anunțat, potrivit Pagina de media, că fostul jurat de la Românii au talent va oferi această consultanță și consiliere posturilor din portofoliul Clever, precum LookSport, AgroTV, Profit.ro, CineMaraton și altele.

Mai mult decât atât, chiar Florin Călinescu a declarat că începând cu 19 octombrie va fi gazda unei emisiuni difuzate de Prima TV.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux', a declarat Florin Călinescu, potrivit Pagina de Media.

Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta deține un simț al umorului deosebit și o capacitate extraordinară de a capta atenția celor din jurul său.

„Niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele și să o iau de la zero. Nu am nicio teamă, nicio frică. Genul meu e să construiesc, decât să mă dau pe tobogane construite de alții bine judecate de ei și pentru distracția unor audiențe. Am dat un anunțul și cred că nu s-a înțeles foarte bine și atunci vreau să explic rar și pe îndelete', a spus în vară Florin Călinescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete