Florin Busuioc: „Eu am avut 800 de grame la naştere”

Florin Busuioc vorbeste despre copilarie

Florin Busuioc vorbeste despre copilarie

La câteva luni de când a învins moartea, Florin Busuioc și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilărie și părinții lui. „Eu am avut 800 de grame la naştere'.

De când a venit pe lume, Florin Busuioc s-a luptat cu viața. La naștere, prezentatorul Tv cântărea 800 de grame.

“Eu am avut 800 de grame la naştere, cât o lingură eram, atât. Născut la nouă luni. Tanti Morico, o vecină, când m-a văzut a zis: Nu, lasă domnul Busuioc că poate facem un om din el.
Cred că suma întâlnirilor din viaţa unui om, definesc omul, aşa că am să spun: Petric Gheorghiu, Radu Anton Roman, Adrian Sârbu, Marinuş Moraru, Radu Beligan.
Eu sunt al lui Busuioc din Cluj şi a lu Catinca Spătaru, devenită Busuioc prin căsătorie, din Moldova, satul Şoimăreşti. Sunt o combinaţie bizară cu o bunică născută şi ea în Moldova şi un bunic care a fost bas la opera din Cluj şi cu o soră minunată, care se numeşte Raluca. Cu o soţie minunată care se numeşte Viviana şi care mi-a dăruit doi copii la fel de minunaţi, de nu mă ridic eu la înălţimea minunăţiei lor, dar o să încerc să fac asta în viitorul apropiat”,  a mărturisit Florin Busuioc în cadrul unui interviu pentru Europa FM.

“Tata era un mare vicios de Poker”

De asemenea, Florin Busuioc a vorbit și despre unul dintre cei mai importanți oameni din viața lui, tatăl său.

“Tata era cel mai mare spunător de bancuri din Hunedoara şi Pokerist, era un mare vicios de Poker, juca Poker pe bani, adică uite o să spun acum. 5 bani deschiderea, deci câteodată venea chiar cu 80 de bani acasă. Mama nu se supăra pentru că mama ştia că are această bucurie, plăcere şi îl lăsa în pace. El era regizor la teatrul popular de acolo, a fost şi directorul Clubului Siderurgistul, la un moment dat, clubul care avea activitate culturală. El, prieten foarte bun cu Florin Piersic, cu Jean Constantin. Au fost împreună pe la Cluj, pe la teatrul armatei. Tata a avut o istorie, însă la un moment dat s-a rupt de toată povestea asta şi a cunoscut-o pe mama care cânta în corul de la Hunedoara”, a mai declarat Florin Busuioc pentru Europa FM.

Florin Busuioc a fost operat de urgență după ce a suferit un infarct, în noimebrie 2018.

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete