Fiul Ozanei Barabancea a făcut accident de motocicletă și a fost la un pas de moarte

Andrew, fiul cel mare al Ozanei Barabancea, a fost implicat într-un accident grav de motocicletă. Tânărul a fost bandajat în proporție de 70% și a fost la un pas de moarte.

Invitată la podcastul găzduit de Mirela Vaida, Ozana Barabancea a povestit un episod marcant din viața ei. Recent, băiatul ei a fost implicat într-un accident de motocicletă și a fost la un pas de a își pierdere viața. Andrew a căzut cu motocicleta pe un deal și a fost grav rănit.

„Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine.

El acum toate examenele și le va da în toamnă. Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea. El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă la 30 de grade cu rănile alea și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic. Tatăl lui a venit acasă, l-a îngrijit, i-a dat putere, m-am bucurat să-l văd și eu. Indiferent ce probleme am eu cu el e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă', a spus Ozana Barabancea.

Ozana-Barabancea-copii-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Andrew trece cu greu peste acest episod marcant din viața lui. Tânărul a rămas cu traume și când s-a văzut în oglindă a avut un șoc, având foarte multe răni.

„El are filmul în cap, momentul ăla, a rămas cu traume, este încă proaspăt. A fost îngrozitor, ăsta a fost șocul lui, când s-a văzut în oglindă s-a speriat. Cred că trebuie să am răbdare cu el, sper să nu rămână cu cicatrici, am dat o avere pe toate cremele din lume și încă mai aștept să vină. Nu am plâns deloc, am urlat, eram isterică', a mai continuat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete