Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Mesajul pe care i l-a transmis Dan Negru

Dan Negru a aflat din presă că a fost ziua de naștere a fiului Mădălinei Manole și a avut un mesaj pentru el. Prezentatorul de la „Jocul cuvintelor' a cunoscut-o pe regretata artistă.

Miercuri, 8 iunie, Petru, fiul Mădălinei Manole și al lui Petru Mircea, a împlinit 13 ani și Dan Negru i-a transmis un mesaj public. Prezentatorul de la Kanal D susține că regretata cântăreață a reușit să schimbe concepția oamenilor, mai ales atunci când este vorba despre vârstă. Pe contul său de Facebook, vedeta de la Kanal D a postat o imagine dintr-un ziar în care se scria că Mădălina Manole este o artistă „trecută de prima tinerețe', deși la vremea respectivă avea doar 35 de ani.

„Dragă Petru,

Citesc în ziare că azi împlinești 13 ani. Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci în conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ti-a dat drumul. Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau ca e «trecută de prima tinerețe». Așa erau vremurile, Petru. În anii ăia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam! Azi, Smiley are vârsta mamei tale de atunci, dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă: că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri. De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vârstă. Să-ti trăiești frumos zilele, Petru. E mult de când a plecat Mădălina… Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul', a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Madalina-Manole-fiu-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fratele Mădălinei Manole nu și-a mai văzut nepotul după moartea artistei

Marian Manole nu l-a mai văzut pe fiul artistei de când aceasta s-a stins din viață. Adolescentul locuiește cu tatăl lui și bunicii paterni. Fratele Mădălinei Manole a avut și un mesaj pentru Petru, nepotul lui.

„Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s-a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui, pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La mulți ani fericiți, copil frumos!', a scris Marian Manole, alături de mai multe fotografii cu Petru, de când era foarte mic.

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Potrivit procurorilor, actrița s-ar fi sinucis cu o substanță extrem de toxică. Mădălina Manole este înmormântată la cimitirul Bolovani din Ploiești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete